Televizyon dünyasına damga vuran isimlerden olan Acun Ilıcalı gerçekleştirdiği başarılı yapımların yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündem olmaya devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en başarılı isimleri arasıında gösterilen Acun. yıllar boyu çalıştığı kanallardaki başarılı projelerin ardından TV 8 kanalını satın alarak televizyon dünyasına farklı bir soluk getirmiştir.

Başka kanallarda olduğu gibi haber ve spor programalarına yer vermeyen Acun Ilıcalı, sadece eğlenceli yarışma programlarının yer aldığı yapımları ekranlara taşıyor. Özellikle yurt dışından aldığı formatları Türkiye'ye uyarlayan Acun Ilıcalı izleyicilerden tam not alıyor. Acun Ilıcalı'nın hayat hikayesinin iletişim fakültelerine ders konusu olması konusunda da göüşler mevcut. 

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Babası ve annesi kim? Boyu kaç?

ACUN ILICALI İLE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA AŞKI

Acun Ilıcalı yaptığı başarılı işlerin yanı sıra evlilikleri ve sevgilileri ile de gündeme geliyor. Henüz 19 yaşındayken Seda Başbuğ ile evlnen Acun. daha sonra Zeynep Ilıcalı ile nikah masasına oturmuştu. Acun Ilıcalı bu evliliklerin ardından magazin dünyasının çok konuşulan ismi Şeyma Subaşı ile de bir evlilik geçitmişti. Acun 3 evliliğin ardından şimdilerde Çağla Altunkaya ile görenleri kıskandıracak cinsten bir aşk yaşıyor. 

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya genç yaşı ve güzelliğiyle herkes tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. Dominik'te yapılan Survivor çekimlerinde Acun'un yanından ayrılmayan Çağla Altunkaya, sevgilisini bir an bile yanlız bırakmıyor. Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı arasındaki aşk bir NBA maçında yabancı bir film yıldızının özçekim yapması ile ortaya çıkmıştı. Özçekimde Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya çifti de yer almış ve ikili arasındaki aşk gün yüzüne çıkmıştı.

 

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Çağla Altunkaya 1999 Yalova doğumludur. Çağla. 22 yaşındadır. Üniversitede hemşirelik bölümünü başarıyla bitirmiştir. 1979 yılında doğan sevgilisi Acun Ilıcalı ile aralarında 30 yaş fark bulunmaktadır. Çağla Altunkaya'nın ailesinin halen Yalova'da ikamet ettiği bilinmektedir. 

ÇAĞLA ALTUNKAYA ANNESİ KİMDİR?

Çağla Altunkaya'nın annesi İlknur Altunkaya'dır. İlknur Altunkaya'nın geçtiğimiz günlerde hamile olduğu haberleri magazin basınına düşmüştü. İlknur Altunkaya'nın 3 çocuktan sonra bir kız bebek daha dünyaya getireceği belirtilmişti. 

ÇAĞLA ALTUNKAYA'NIN BABASI KİMDİR?

Çağla Altunkaya'nın babasının kim olduğuna dair internet portallarında bir bilgiye yer verilmedi. Ayça Çağla Altunkaya'nın kardeşinin olacağı ile ilgili magazin basınına yansıyan haberlerde fotoğrafı yer almaktadır. 

Editör: Wan Haber