Sedat Peker'in bugün yayınladığı 7. Bölüm ile gündeme gelen ve hemen gözaltına alınan Sedat Peker'in abisi Atilla Peker kimdir? Atilla Peker kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Muğla'da kiraladığı villada korumasıyla birlikte yakalanan Atilla Peker kimdir?

Türkiye'de ilk olarak Superhaber'in gözaltına alındığını duyurduğu şuan yurt dışında olan Sedat Peker'in kendinden 3 yaş büyük olan ağabeyi Atilla Peker, Sakarya doğumludur. 1962 yılında dünyaya gelen Atilla Peker, Sedat Peker'in abisidir. Sedat Peker'in bugün yayınladığı 7. video sonrası ismi geçen Atilla Peker, Muğla polisinin yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Muğla'nın Fethiye ilçesinde kiraladığı bir villada tatil yaparken koruması olduğu iddia edilen Yunus O ile birlikte gözaltına alınan Atilla Peker'in evi ve arabasında arama yapıldı. 

Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker hakkında internette herhangib bir bilgiye rastlanmazken, Atilla Peker 1969 Sakarya doğumludur. Katıldığı bir mahkemede hakimin sorusuna cevaben inşaat ve reklam işleri yaptığını beyan etmiş, aylık gelirinin de 15 bin TL olduğunu akdarmıştı.

Editör: Wan Haber