En son Vuslat dizisi ile karşımıza çıkan Kadir Doğulu kısa bir süre önce hayranlarına büyük bir müjde vererek ekranlara geri döndüğünü duyurdu! Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Kadir Doğulu bu yaz sezonunda oldukça iddialı bir dizide yer alıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisi ile ekranlarda yer alacak olan Kadir Doğulu yeni projesi ile herkesi heyecanlandırdı! Serra Arıtürk ile başrolünü paylaştığı dizi ile yaz sezonunda ekranlarda yer almaya başlayacak olan Kadir Doğulu hakkında daha fazla şey öğrenmeye ne dersiniz?

Kadir Doğulu kimdir?
19 Nisan 1982 senesinde Mersin şehrinde dünyaya gelmiştir. Müzisyen ve sunuculuk yapan Kemal Doğulu'nun kardeşi olan Kadir Doğulu eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a abisinin yanına geldi. İlk başta garsonluk yapmaya başlayan Kadir Doğulu daha sonra mutfağa geçti. Ardından Barselona ve Roma gibi şehirlere gitmiş ve oradaki restoranları incelemiştir. Daha sonra House Cafe'de işletmecilik yapmıştır. O sıralar da ünlü şarkıcı Hande Yener'le tanışmış ve bir süre onunla sevgili olmuştur. Kafe dışında Harbiye'de bulunan bir gece kulübünde de işletmecilik yapmıştır. Okan Üniversitesinin Gastronomi bölümünde eğitim alan Kadir Doğulu daha sonra oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. İlk olarak Küçük Sırlar dizisinde karşımıza çıkan Kadir Doğulu daha sonra Pis Yedili dizisinde yer almıştır. 2013 senesinde Neslihan Atagül ile birlikte Fatih Harbiye dizisinde rol almıştır. Ardından Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizileriyle ekranda yerini almıştır. TRT1 kanalında yayınlanan Vuslat dizisindeki karakteri ile beğeni toplayan Kadir Doğulu şu an ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde izleyici karşısına çıkmaktadır. Kadir Doğulu, 2016 senesinde meslektaşı Neslihan Atagül ile evlenmiştir.

Editör: Wan Haber