Arka Sokaklar uzun yıllardır ekranların beğenilerek seyredilen dizisi olmayı başarmıştır. Peki Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Rıza Baba ekibin başında kalacak mı? Yeni operasyonlar nelerdir? Mesut gözaltına mı alındı? Mesut'un göz altına alınması herkesi şaşırttı Peki Mesut neden göz altına alındı? Mesut'un gözaltına alınması süresi ne kadar olacak? Mesut gözaltından kurtulacak mı? Mesut' işten mi çıkacak? Arka Sokaklarda neler olacak?

ARKA SOKAKLARDA NELER OLDU?

Bora, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Harun ise kardeşinin başına gelenlerden dolayı Mesut komiseri suçlar. Mesut’un hakkında soruşturma açılması için baskı yapar ve amacına ulaşır. Soruşturma için Ankara’dan müfettiş İdil görevlendirilir.

Bu sırada Hamit, öldürdüğü Rıdvan’ın patronunun Harun olduğunu öğrenir. Harun, kardeşi Bora’nın intikamını almak isterken Hamit de onun peşine düşer.

Kurulan tuzak ile "Yaralı Yüz"ün kimliğini açığa çıkartan ekibimizin operasyonuna, narkotik şube ekipleri de katılır. Üzerlerindeki artan baskı Kerim Aslan ve Vildan’ı yer değiştirmek zorunda bıraktırır. Vildan, cezaevinde bulunan Bartu’yu ortadan kaldırmak ister. Kerim tarafından tehdit edilen Aslı’nın evi koruma altına alınır. Aslı’nın evini koruma görevinde olan Emre’nin aracında uyuşturucu bulunur ve gözaltına alınır.

CEMAL ŞAHİN KİMDİR?

Kemal Uçar (d. 29 Mart 1985, Adana), Türk oyuncu, oyun yazarı ve senaristtir. Tiyatro kökenli olan Kemal Uçar Sınıf ve Ezel dizilerinde başladığı televizyon kariyerine son olarak Payitaht Abdülhamit ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde devam etmiştir.
Doğum: 29 Mart 1985 (36 yaşında); Adana

Meslek: Oyuncu

Ekibin Ankara Emniyeti’nden yeni transferi. Güçlü, becerikli ve tehlikeye atılırken tereddütsüz... Genç yaşına rağmen oldukça tecrübeli; sokakları ve insanları iyi biliyor.

Editör: Wan Haber