TRT Belgesel'de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı her hafta yeni bölümleriyle bir çok izleyici tarafgından takip ediliyor.

Ailenin Yeni Üyesi programı daha önce yurt dışında çekilirken pandemi dolayısıyla şu sıralar Türkiye'deki çekimlerle devam ediyor. Program sunucusu Reshad Strik Türkiye'nin dört köşesinde vlere misafir oluekn, köylerde yapılan işlere yardım ediyor. Ailenin bir bireyi olan Reşat, bir kaç gün köylerdeki yaşamı izleyiciye sunuyor ve daha sonra ailelere veda ederek ayrılıyor. 

Peki Ailenin Yeni Üyesi Reşat kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

AİLENİN YENİ ÜYESİ REŞAT KİMDİR? RESHAD STRİK KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

22 HAziran 1981 yılında Avustralya'da hayata gözlerini açan Reshad Strik, Bosna Hersek kökenlidir. Reşat, Avustralya'da tiyatro eğitimi alırken ülkede “Blue Heelers” ve “Headland” yapımlarında rol almöıştır.

Kariyerine Amerika'da devam eden Reshad Strik, burada Tepenin Gözleri adlı filmde Amerikalı bir askeri canlandırmıştır. Öte yandan Jessica Simpson adlı ünlü şarkıcının bir klibinde de yer almıştır.

Psikoloji geirilmim filmi Don't Look Up'ta ilk kez başrol aldı. 2010 yılında Bosna Hersek'e giden Reşat burada film ve raklam çalışmalarında sahne aldı. Yine o senelerde evlenirken 2013 yılında Türkiye'de yaşamaya başladı.Diriliş Ertuğrul ve Filinta gibi dizilerde oynadı.

Şu Sıralar Ailenin Yeni Üyesi programında sunuculuk yapan Reshad Strik, eşi ve 2 çocuğu ile İstanbul'da yaşamnını sürdürüyor.

Editör: Wan Haber