Sık sık gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çifti sonunda muradına erdi. Ünlü çift uzun zamandır kendileri için bir ev arayışına girmişlerdi. Aşklarının en güzel dönemlerini yaşayan çift, aynı evde yaşama kararı aldı. Birlikte yaşamak isteyen ünlü oyuncu çift, uzun zamandır ev bakıyordu. Sonunda aradıkları evi bulan çift, Şirinköy’e yerleşti. Tüm evi birbirlerinin zevklerine göre dizayn ettiler. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun yeni adresi kısa süre içinde gündemin ortasına oturdu. İkilinin evlilik kararı alana kadar birlikte yaşamak istedikleri biliniyor.
Afra Saraçoğlu kimdir?
Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu 1997 yılında hayata gözlerini açmıştır. Balıkesirli olan Saraçoğlu, İstanbul’da doğmuştur ve yaşamına İstanbul’da devam etmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyuncu olmak isteyen ünlü isim, ekranların sevilen yüzü olmayı başarmıştır. Afra Saraçoğlu muhteşem bir oyunculuk tecrübesi ile ekranlara gelmiştir. Diğer yandan yaşadığı aşkı ile konuşulmaktadır. Afra Saraçoğlu Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, İyi Oyun, Kötü Çocuk, Aşk Bu Mu, İkinci Şans gibi projelere imza atmıştır. Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki muhteşem performansı ile hakkından çok kez bahsettirmiştir. Afra Saraçoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile gündeme gelmektedir. İkilinin muhteşem aşkı ve eğlenceleri gündem olmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Tiktok adlı platformda çektikleri videolar ile sık sık konuşulmaktadır. 
Mert Yazıcıoğlu kimdir?
Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğup büyüyen başarılı oyuncu birçok projede gündeme gelmiştir. Mert Yazıcıoğlu Memed Bir Cihan Fatihi, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Dedemin İnsanları, Aşk 101, Karagül ve İyi Oyun gibi projelerde yer almıştır. Yakışıklı oyuncunun Bir Litre Gözyaşı adlı dizisindeki performansı büyük ilgi görmüştür.  

 

Editör: Wan Haber