Ünlü isim Acun Ilıcalı, birçok başarılı projede kendini göstermeye devam ediyor. O Ses Türkiye, Survivor, MasterChef Türkiye gibi dev projelerin yaratıcı olması ile biliniyor. Acun Ilıcalı’nın kim olduğu ise büyük bir merak konusu olarak kaldı. Acun Ilıcalı kimdir, yaşı kaçtır, memleketi neresidir gibi sorular büyük merak konusu oldu.
Acun Ilıcalı kimdir?
Dünyaca ünlü isim olan Acun Ilıcalı, televizyon dünyasının en çok tanınan ismidir. Acun Ilıcalı, 1969 yılında hayata gözlerini açmıştır. Edirne’de dünyaya gelen Ilıcalı, çok varlıklı bir ailenin çocuğu değildir. 
Acun Ilıcalı kiminle evli?
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 1988 yılında Seda Başbuğ ile dünya evine girmiştir. Çok küçük yaşlarında dünya evine giren Ilıcalı, 1993 yılında boşanma kararı aldı. Hayatının büyük arayışlarının olduğu dönemde tanıştığı Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında dünya evine girdi ve 2016 yılına kadar evli kaldılar. Büyük bir çöküntü yaşayan Ilıcalı, işlerinin kötü gitmesinin yanı sıra bir de evliliğini noktaladı. Hayatının çok kötü dönemlerini yaşayan Ilıcalı, girişim yapma kararı aldı. Acun Ilıcalı son olarak 1 yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı ile anıldı. Şimdilerde genç sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile anılmaya devam ediyor.
Birçok kez battı!
Acun Ilıcalı ikinci eşinden boşandıktan sonra kariyer yapma hedefleri kurdu. Birçok konuda girişimcilik yapmak istedi ancak batırdı. Açtığı kot pantolon firması batan Ilıcalı, çareyi televizyonda aradı. Televizyon dünyasına giriş yapan Ilıcalı, sunuculuktan yapımcılığa uzanan bir serüven yaşadı. Acun Firarda programı ile ekranlara geldi. Şimdilerde kendi kanalı ve platformları bulunuyor. TV8, TV8,5 kanallarını satın almıştır ve birçok ülkede şirketleri bulunmaktadır. 51 yaşındaki ünlü televizyoncu hayatının tüm hayallerini gerçekleştirdiğini söylemiş ve başka insanların hayallerine yöneldiğini dile getirdi.
Acun Ilıcalı’nın kaç çocuğu var?
Acun Ilıcalı’nın yaşadığı 3 evlilikten 4 çocuğu dünyaya gelmiştir. Acun Ilıcalı’nın Banu Ilıcalı, Melisa Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı ve Leyla Ilıcalı isimli dört çocuğu vardır.

Editör: Wan Haber