WanHaber - Haber Merkezi

Van Büyükşehir Belediyesi memur alımı ilanı daha önce Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. Belediyeden yapılan duyuruya göre  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak 112 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

112 MEMUR ALIMI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Van Büyükşehir Belediyesi'nde açılan Mühendis, Şehir Plancısı, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bilgisayar İşletmeni, Belediye trafik memuru ve Zabıta Memuru kadrolarına toplamda 112 memur alımı yapılacak. Bu kadrolarda istihdam edilmek üzere başvuracak adaylar için 8 Mart Pazartesi günü başvurular başlıyor. Başvuru süresi 12 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR? 

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 08.03.2021 tarihinden 12.03.2021 Cuma gününe kadar (mesai saatleri arasında) müracaatlarını yapabilecekler. Öte yandan zabıta memuru kadrosuna yapılacak başvurular için; adayların başvuru için gerekli belgelerle birlikte belirtilen adrese şahsen başvurması gerekiyor. COVİD-19 Pandemisi nedeniyle zabıta memuru kadrosu dışındaki başvurular www.van.bel.tr web sitesi üzerinden alınacak. Adayların, T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacak. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


 

Editör: Wan Haber