Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü (UTAEM ) yaptığı açıklamaya göre İŞKUR aracılığıyla  personel alımı yapacağını duyurdu. UTAEM personel alımı hangi pozisyonda yapılacak? UTAEM  kaç personel alımı yapacak? UTAEM  hangi ilde personel alımı yapacak?UTAEM personel alımı başvuru şartları neler?

UTAEM 28 Eylül 202 tarihi İŞKUR ilanları üzerinden B ehliyeti olan adaylar arasından personel alımı yapılacağı yayınlandı. İlana göre en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Alım noter kurası ile sonuçlandırılacaktır.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden 00006309362 iş ilan numarası ile yapması gerekiyor. Elektronik ortam haricinde başvuru alınmayacaktır. 4 Ekim 2021 tarihi bitimine kadar başvuru kabul edilecek. Alımı yapacak şehir olarak İzmir açıklanmıştır.

Başvuru Genel ve Özel Koşulları Neler?

Mesleki ve Teknik Liselerin "Tesisat Teknolojisi ve iklimlendirme" alanının "Yapı Tesisat Sistemleri " dalından mezun olmak, diğer mezunlar için MEB onaylı "Sıhhi Tesisatçı" sertifikalarından birine veya 3308 sayılı kanuna göre meslekte ustalık/kalfalık belgesine sahip olmak.

İlanın yayınlandığı tarih itibariyle en az 2 (İki) yıl süreyle bu meslekte çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek(Hizmet dökümü belgesinin kare kodlu olması ve meslek kodunun istenen mesleğe uygun olması gerekmektedir.

Noter Kurası ve Tarihi

Noter kurası Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü Camiike bir Mah. Maltepe Yolu No.27 Menemen/İzmir adresinde6 Ekim 2021 tarihi saat 14:00 ile 15:00 arasında yapılacak.

Editör: Wan Haber