Üsküdar Belediyesi en az orta öğretim kurumlarından mezun olmuş olan adaylar arasından, KPSS 70 puan ile totalde 45 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu.

Ortaöğretim, önlisans ile Lisans mezunu olan kadın ve erkek adaylar listesinden istihdam gerçekleştirilecek. Yayınlanmış olan ile adaylara ilişkin başvuru koşullarına ve tarihine ilişkin bütün detaylar adaylara duyuruldu.

Başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
TCK 53. Maddesi de belirtilmiş olan süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen herhangi bir suçtan dolayı bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına çarptırılmış olmak,
erkek adaylar açısından askerlik durumu itibariyle askerlikle herhangi bir ilgisi bulunmamak ya da askerlik çağına gelmemiş Olmak ya da askerlik çağına gelmiş olsa bile tecil etmiş olmak,
görevini sürekli yapmasına engel olabilecek herhangi bir beden ve akıl hastalığı bulunmamak, ile ilan edilen kadrolara açısından aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Başvuru özel koşulları nelerdir?
Ilan edilmiş olan ünvanları açısından mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu Öğrenim ile alakalı olarak lise mezunları açısının 2020 KPSS P94; önlisans 2020 KPSS p93, lisans mezunları açısından 2020 KPSS P3 puan türünden Kamu Personeli Seçme sınavından falan (KPSS) alımı gerçekleştirilecek ünvanların karşısında belirtilmiş olan puan türlerinden, belirtilmiş olan asgari KPSS puanı almış olmak.

Editör: Wan Haber