Şeker Fabrikası İhale İle 42 Kamu İşçi Alım İlanı

Türkiye Şeker Fabrikaları 42 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada alınacak personellerin kamu işçi alımı niteliğinde olduğu açıklandı. Şeker fabrikası hangi şartlarda personel alacak. Türkiye Şeker Fabrikaları kamu işçi alımı yapacağını duyurdu. Paylaşılan ilanda belirtilen kurum bünyesine 42 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda bulunacaklar için alımlar şirketlere ihale yöntemi ile verilecektir.

Adaylar için alımı yapılacak işçi niteliğinin 21 kişinin kristal şeker ambalajlama ve torbalama işçisi, 18 kişi şeker ambarı tahmil tahliye işçisi ve son olarak kişinin ise şeker ambarı tahmil tahliye işçisinin devamlı nitelikte olduğu belirtildi.

Adaylar için belirtilen işçi nitelikler dışında herhangi bir boş kontenjan bulunmamaktadır. Alımı yapılacak olan şehir ise Kars ili Şeker fabrikaları açıklanmıştır.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Başvuru yapılan açıklamada sadece başvuruların elden yani şahsen yapıla bileceğine dikkat çekilmiş olup şahsen dışında yapılacak olup başka türlü yapılacak Online veya e-Posta ile müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İstenilen belgelerin de şahsen başvurular esnası getirilmesi gerektiği ve adayların eksik belge sonucu ilana başvurularının reddedilecekleri belirtildi.

İhale İşlemleri

Alımlar şirketlere ihale yöntemi ile verileceğinden dolayı teklifler 7 Ekim 2021 tarihi saat 10:30 dan itibaren alınacaktır.

Yapılan açıklamada verilecek tekliflerin geçerlilik sürelerinin en az 60 gün olduğu açıklandı.

Başvuru için detaylı tam bilgiler 0 474 213 57 21 / 0 474 213 57 33 numaraları üzerinden telefon veya faks görüşmesi ile alınacaktır.

İdarenin bulunduğu adres ise:

Yeni Şehir Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı No: 8/ 36360 Merkez/KARS

kaynak:kamupersonelialim.com

Editör: Wan Haber