Resmi gazetede bulunan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre 2021 senesi içerisinde 16 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Adayların araştırmış oldukları 16 bin sözleşmeli sağlık personeli alım tarihleri ise henüz kesinlik kazanmadı. Koronavirüsü salgınından dolayı binlerce sağlık personeli alımları yapılmaya devam edileceğini belirten Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin koca, aralık ayı içerisinde 12 bin sağlık personeli alımı açısından duyuruda bulunmuştu. 16 bin sağlık personeli alımı için açıklama yapması gereken Sağlık Bakanı Fahrettin koca, herhangi bir detay kamuoyu ile paylaşmadı.

 16 bin sözleşmeli sağlık personeli alımları duyurusu ne zaman ve nereden yapılacak henüz kesinlik kazanmış değil. Açıklama yapıldığında detayları bu satırlardan okuyabilirsiniz.

16 Bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İle İlgili Cumhurbaşkanlığı Kararı

Cumhurbaşkanı kararı uyarınca eleman istihdamında zorluk çekilen sağlık kurum ve kuruluşları ile hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülebilmesi maksadıyla 2021 senesi içerisinde 16 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. 16 bin sözleşmeli sağlık personeli başvuru şartları henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiği zaman bu satırlardan en güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

Editör: Wan Haber