• 11 büro personeli
  • 1 okul öncesi öğretmeni
  • 1 Çocuk gelişimcisi
  • 5 teknisyen

 alımı yapılacak. Personel alımına ilişkin detaylı açıklama ve başvuru formu ise www.sayistay.gov.tr adresi üzerinden kamuoyu ile açıklandı.

Sayıştay Personel Alımı Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Söz konusu alımlar ile ilgili bugün mesai bitimine kadar başvuruların yapılması gerekirdi. Buna göre başvurular Sayıştay Başkanlığının İnönü Bulvarı/Eskişehir yolu/06520 no 45 Balgat Çankaya Ankara adresine şahsen ya da başvuru tarihinde kuruma ulaşacak biçimde posta ile yapılabilecek. Sözlü sınav tarihi ve saati ile sınava katılım sağlayacak aday listesi kurumun internet sitesinde ilan edilecek söz konusu ilan sözlü sınav tarihinden en az 7 gün önce yapılacak.

DHMİ 24 Asistan Hava Trafik Kontrolörü Alımı Yapacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü aracılığı ile yapılan bilgilendirmelerine göre:

24 Asistan Hava trafik kontrolörü alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, sınav ile yapılacak ve başvurular ise 8 ile 26 Şubat 2021 tarihleri arasında “http://iş başvurusu.dhmi.gov.tr adresinden yapılabilecek.

Adaylar, sınava çağrılırken yazılı bir tebligat kendilerine gönderilmeyecek. Aday listesi, sınav tarihi ve sınav yeri ile sınav saati gibi bilgiler Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün resmi internet adresinden duyurulacak.

Editör: Wan Haber