Makine ve Kimya Endüstrisi 131 kamu personeli alımı yapacağını resmi sitesinden duyurdu. Alımlar hangi illerde yapılacak? Alınlar için başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?Makine ve Kimya Endüstrisi 13 meslekte 131 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Alım Ankara, Çankırı ve Kırıkkale şehirlerine yapılacak. MKE personel alımı için başvuru ekranı sunuldu.

 MKE 131 Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Makine ve Kimya Endüstrisi 13 meslekte Ankara, Kırıkkale ve Çankırı şehirlerine personel alımı başvuru ekranı sunuldu. MKE personel alımı başvuru şartları ile birlikte alımı yapılacak meslekler açıklandı. Vinç operatörü alımı şartlarını sizlere sunuyoruz. Diğer mesleklerde başvuru yapmak isteyenler için sayfa sonuna adres linki ilave edilmiştir.

Makine ve Kimya Endüstrisi Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’daki fabrika/işletmelere istihdam edilerek dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için aşağıda belirtilen alanlarda, nitelikli ve yeterlilikte personel alınacak.

MKE Başvuruları Nasıl Yapılır?

Adaylar başvurularını 30 Eylül 2021 bitimine kadar elektronik ortamda aşağıda verilen link adresi üzerinden başvuru yapması gerekiyor.

Alımı Yapılacak Meslek Listesi

Vinç operatörü, kaynak operatörü, makine teknolojileri operatörü, bakım çalışanı (mekanik), tezgah ve cnc operatörü, kimyasal proses operatörü, bakım çalışanı (elektrik/ elektronik/ otomasyon), forklift operatörü, ısıl işlem ve yüzey işlem çalışanı, çelik ve pirinç üretim çalışanı, tesis bakım çalışanı, çelik ve pirinç üretim çalışanı ve üretim kalite kontrol çalışanı alınacaktır.

Vinç Operatörü Alımı Başvuru Şartları

Teknik lise/ endüstri meslek lisesi/ mesleki ve teknik anadolu lisesi/meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun veya ustalık, mesleki yeterlilik belgesine sahip olması gerekiyor.

Ustalık Belgesi ve Mesleki Yeterlilik Belgesi hariç mezuniyet notu (minimum 10 üzerinden 6 ya da 100 üzerinden 60).

Kabinli Tavan Vinci kullanımı konusunda tercihen 3 yıl tecrübeli olması şart.
Vinç kullanımı ehliyeti bulunuyor olması gerekiyor.

Vardiyalı çalışma sistemi uygulanacak.

Dikkat, problem çözme, görsel ve teknik talimatlara uygunluk seviyesi yüksek olması gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması şartı var.

Takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Alımı yapılacak kişiler Ankara, Kırıkkale ve Çankırı illerinde çalışmayı kabul etmiş sayılacak.

Başvuru ekranı

Kaynak:kamupersonelialim.com

Editör: Wan Haber