Migros firması yayınlamış olduğu 37 iş ilanına personel alacağını duyurdu. İş ilanlarını sizler için bu makalede inceledik.

Türkiye’nin en köklü ve prestijli perakende satış zincirleri arasında bulunan Migros ticaret ülkemizin pek çok yerinde değişik büyüklüklerdeki mağazaları ve geniş ürün yelpazesi ile satış hizmetlerini devam ettiriyor. 70 senedir yurttaşlara hizmet veren ve yalnızca gıda değil,aynı zamanda teknolojiden, beyaz eşya ürünlerine kadar satışları gerçekleştirmekte olan Migros büyüme hacmini de artırmaya devam ettiği gibi aynı orantıda yeni personel alımlarını da devam ediyor.

Migros Hangi Pozisyonlara Personel Alımı Gerçekleştirecek?

Dönemsel pazarlama uzmanı, İş geliştirme yöneticisi, İnsan kaynakları iş ortağı, Sebze meyve satın alma uzmanı, önemsel muhasebe uzmanı, marka iletişim uzmanı, reyon personeli, iş geliştirme uzmanı yardımcısı gibi pek çok pozisyonda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Migros Personel Alım İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Migros ticaret firmasında görev almak isteyen adayların aşağıda da yazılmış olan linki takip ederek Migros ile ilgili bütün iş ilanlarını görüntülemesi, migros’un yayınlamış olduğu pozisyonların kendilerine uygun olması durumunda başvuru müracaatında bulunması ve hemen akabinde gerekli  olan çeşitli açıklamalar ve yöneylem araştırmaları neticesinde Migros ticaret firması bünyesinde çalışmanız mümkündür.

Sizlerde Migros firması tarafından ilan edilen pozisyonlara başvuru yapabilmek ve daha fazla bilgi almak amacıyla yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Editör: Wan Haber