İşKur Mersin'de TYP personeli alımı yapıyor. Başvuru tarihleri illere göre değişkenlik gösterirken 30 Eylül 2021 tarihinin son başvuru tarrihi olduğu belirtiliyor. Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan TYP çalışanları çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik görevlisi olarak istihdam edilecek.

İŞKUR TYP Başvuru Şartları

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan İşKur TYP adayların 18 yaşını doldurmuş olup 50 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Emekli olan veya başka bir kurumda çalışıyor olan kişilerinde TYP başvuruları kabul edilmeyecel. Emekli maaşı ve yaşlılık aylığı alan kişilerde bu alıma başvuru yapamayacak,

Başvuru Şekli ve Tarihleri

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan İş-Kur TYP adayların başvuruları İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek. İnernetle arası iyi olmayan vatandaşlar ise Mersin İŞKUR'a şahsen gidip başvuru yapabilecek.

Başvuru Tarihi

24 Eylül 2021 tarihinde başlayan İŞKUR TYP başvuruları aynı ayın 30'unda son bulacak. Yalan ve yanlış beyanda bulunan vatandaşların başvuruları reddedilecek olup posta veya vekalten başvurularda değerlendirmeye alınmayacak.

Online Başvuru

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan İşKur TYP işine başvuru linki: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Editör: Wan Haber