Hazine ve Maliye Bakanlığı, memur alımında artık son güne gelindi.

Lisans mezunu memur alımı neticeleri ne zaman açıklanacak? Peki sınavı ne zaman yapılacak? Bu soruların cevaplarını merak eden adaylar Özellikle de arama motorlarında Son zamanlarda çeşitli sorular sormaktadır. Detaylar haberimizde.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu memur alımı ilanı ile bünyesindeki eksiklikleri karşılamak amacı ile Bakanlığı hazine kontrolörleri kurulu Başkanlığı'nda 8. dereceli boş kadroya stajyer hazine kontrolörü alımı yapacağını durmuştu. Başvurular 3 Şubat 2021 Tarihi itibari ile başlamış sebep bugün sona erdi. Lisans mezunu memur alımı açısından henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detaylı haberler ve bilgiler bu makalede..

Başvurular Bugün Sona Eriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı başvuru süreci 3 Şubat 2021 tarihinde başlamıştı. En geç 17 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekli. Henüz başvurularını gerçekleştirmemiş olan adaylar başvurularını son başvuru günü olan 17 Şubat 2021 saat 18:00’a kadar www.gib.com adresi ya da bakanlık internet sayfasında belirtilmiş olan limit üzerinden gerçekleştirilir.

Maliye Bakanlığı Personel Alım İlanlarına Kimler Başvuru Yapabilir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin 48. Maddesi nitelikleri aranacak.

 En az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, işletme, ya da denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışı ya da yurt dışındaki öğretim kurumlarından birisini bizim sunması gerekir

Giriş sınavı ise 20 ile 21 Mart 2021 tarihleri arasında sabah ve öğleden Sonraları olmak üzere 4 ayrı oturumda Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezinde yapılacak.

Editör: Wan Haber