Resmi Gazete 4 Ekim 2021 ilanına göre Kamu 16 antrenör, büro personeli ve kütüphaneci alımı yapılacağı ilan edildi. Türkiye genelinden kamu personeli alımı başvurusu nasıl yapılacağı açıklandı. Başvurular 4-18 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak.

Kamu Antrenör, Büro Personeli ve Kütüphaneci Alımı Duyurusu

Resmi Gazete 4 Ekim 2021 tarihli Türk Alman Üniversitesi 16 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. KPSS puan sıralaması ile alım yapılacaktır. Taban KPSS puanı aranmamaktadır. Başvuruları nasıl ve hangi şartlarda alınacağı açıklandı. En az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Yaş şartı ile alakalı bir bilgi yer almamaktadır.Kamu 16 Büro Personeli, Antrenör ve Kütüphaneci Alımı 4-18 Ekim

Büro Personeli Alımı 5 Kişi

Muhasebe, muhasebe ve finans yönetimi, muhasebe, finansal yönetim, işletme, iktisat, insan kaynakları veya insan kaynakları yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

Kütüphaneci Alımı 1 Kişi

Üniversitelerin kütüphanecilik veya bilgi ve belge yönetimi lisans programlarının birinden mezunu olanların başvurusu alınacak. LC sınıflama sistemine hakim olmak. Basılı ve elektronik yayınların kataloglaması konusunda tecrübeli olması isteniyor. Elektronik kaynakların kullanılması alanında bilgili ve deneyimli olması gerekiyor.

Tekniker Alımı (Korucu/Fayansçı) 1 Kişi

Ortaöğretim kurumlarının inşaat teknolojisi alanının yapı duvarcılığı, yapı yüzey kaplama, yapı yüzey kaplamacılığı, beton-çimento ve zemin teknolojisi alanı ve dallarından mezun olmak.

Tekniker Alımı (Boyacı/Badanacı) 1 Kişi

Ortaöğretim kurumlarının inşaat teknolojisi alanının yapı dekorasyonculuğu, yapı duvarcılığı, yapı iç mekan deklarasyonu, yapı yalıtımcılığı, yapı yalıtımı alanı ve dallarından mezun olmak. M.E.B. den onaylı sıva, badana ve boyacılık sertifikası sahibi olmak.

Teknisyen Alımı (Marangoz) 1 Kişi

Ortaöğretim kurumlarının ahşap teknolojisi alanı ve dalları veya mobilya ve iç mekan tasarımı alanı ve dallarından mezun olmak.

Antrenör Alımı 1 Kişi

Üniversitelerin beden eğitimi ve spor öğretimi veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, basketbol branşında en az üçüncü kademe antrenörlük belgesine sahip olması isteniyor.

Mimar Alımı 1 Kişi

Mimarlık lisans programından mezun olmak.

Mühendis Alımı 1 Kişi

Makine Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Mühendis Alımı (Sistem ve Ağ Uzmanı) 1 Kişi

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olmak.

Mühendis Alımı (Yazılım) 1 Kişi

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olmak.

Tekniker Alımı (Ağ Teknikeri) 1 Kişi

İnternet ve ağ teknolojileri, bilgisayar programcılığı, bilgisayar teknolojisi ön lisans programlarından birinden mezun olmak.

Tekniker Alımı (Gıda) 1 Kişi

Meslek yüksek okullarının gıda teknolojileri bölümünden mezun olmak.

Başvurular Nasıl Alınacak?

Türk-Alman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı internet sayfası www.pdb.tau.edu.tr den 4 Ekim 2021 ile 18 Ekim 2021 tarihleri arasında temin edilecek başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

kaynak:kamu personel alımı

Editör: Wan Haber