İŞKUR uygulaması üzerinde memur alımı ilanları yayımlandı. Değişik kadrolarda olmak suretiyle 1342 personel alım ilanı yayınlandı. Türkiye İş Kurumu uygulaması üzerinde yayınlanan ilanlar ile kamuya personel alımı bağlamında 1342 kişilik kadro ile alım yapacak. İlanlar, kamu İŞKUR memur alımı bölümünde yayımlandı, yayınlanan ilanlara göre alımlar değişik kadrolarda gerçekleştirilecek olup adayların başvuru şartlarına iyice dikkat etmeleri gerekir.

Adaylar, başvurularını KPSS puanı ile ya da KPSS puanı olmaksızın da alım yapılacak. Bu bağlamda bakıldığında;

  • lise mezunları açısından kpss p94,
  • önlisans mezunları açısından kpss p93
  •  lisans mezunları açısından KPSS P3 puan türünden en az 60, 65 ya da 70 puan almış olma şartı gerekir.

Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak?

Subay, beden işçisi, koruma ve güvenlik hizmetleri, Avukat, şehir plancısı, mühendis, ayniyat saymanı, ve, bilgisayar işletmeni, belediye trafik memuru, tahsildar, itfaiye eri, şoför, zabıta memuru, Mimar, memur, uzman personel, Asistan Hava trafik kontrolörü, uzman yardımcısı...

Bu kadro unvanlarına başvurmak isteyen adayların Özellikle de İŞKUR uygulaması üzerinden İran'ın detaylarına bakmaları, gerekli olan kriterleri taşıyıp taşımadıklarına bakmaları, başvuru formunu düzgün bir şekilde doldurulması, belirlenen en son tarihe kadar başvuruların eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi gerekir. Aksi takdirde başvurular geçersiz sayılacaktır.

Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geleceği zaman bu satırlardan rahat bir şekilde okuyabilirsiniz ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Editör: Wan Haber