Memur personel alımları açısından başvuru süreci başlıyor. Bakanlıklar ve kurumlar aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre kamuya toplamda 757 personel alımı gerçekleştirilecek. İşte ilan detayları haberimizde...

Türkiye'deki kamu kurumları ve kamu kuruluşları memur personel alımı açısından ilan yayınladı. Geçen günlerde yayımlanan ilanlara göre değişik kamu kurumları ve kuruluşları bünyesinde bulunan eksiklikleri tamamlamak amacıyla 757 kişilik boş kadro ile KPSS 60 puan ile memur alımı ve KPSS şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlıyor?

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlara göre kamuya 757 memur personel alımı gerçekleştirilecek. İlanlar geçen günlerde yayınlanmış olup başvuru süreci halen devam ediyor. Bu bağlamda adaylar başvurularını 15 Şubat 2021 Tarihi itibari ile başlayacak. Başvuruları yalnızca kurumların belirtmiş oldukları biçimde şahsen ya da elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Ticaret Bakanlığı 115 Personel alımı!

Ticaret Bakanlığı'na personel alımı gerçekleştirmek amacıyla ilan yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yapılacak olan işçi personel alımları açısından değişik kadrolarda ilan yayımlandı. Buna göre 115 kişilik boş kadro ile 70 koruma ve güvenlik görevlisi ile 45 beden işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Gelir İdaresi Başkanlığına 280 Şoför Alımı Gerçekleştirilecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı 66 değişik şehirde şoför alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Bu nedenle KPSS'den en az 70 puan alınmış olması gerekir.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı 272 Personel Alımı Yapacak!

Bakanlık bünyesinde bulunan eksiklikleri tamamlamak amacıyla Diyarbakır müze Müdürlüğünde görevlendirilmek amacı 272 personel alımı gerçekleştirilecek.

Editör: Wan Haber