Hacettepe Üniversite Hastanesi resmi gazetede bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre adayların son başvuru tarihler 20 Ekim 2021 tarihi olduğu belirtildi.

Başvuru Özel şartları

Bilgisayar programlarından bilgi sahibi olmak Analitik düşünebilen adayların takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerisi yüksek olması gerekmektedir.

Dokümantasyona önem veren adayların düzenli dokümantasyon yapmaları gerekmektedir. Bu özel şartlara sahip adaylar belirtilen tarih üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

Öğrenim Durum Şartları

Adayların 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup kamusal haklarından mahrum bulunmamaları,

En az 5 yıl deneyimli olmaları, bilgisayar ve ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları, erkek adayları askerliğini yapmış olması veya muaf ve ilişiği bulunmaması gerekmektedir.

Yazılım ve tasarımı geliştirmesi ile bu sürecin yönetimi hakkında bilgisi olmaları gerekmektedir. Adaylarda belirtilen genel şartları taşıyanlar başvurularını başvuru adresinden kolaylıkla yapabilecekler.

Başvuru Tarihi ve Şekli;

Başvurular 6 Ekim 2021 tarihinde başlamış olup 20 Ekim 2021 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvurular Hacettepe Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - Beytepe /ANKARA adresi üzerinden yapılacaktır.

Editör: Wan Haber