Personel alımı ilanları başladı mı? Hangi kurum ve kuruluşlar personel alımı ilanı yayınladı hangi kurumlar personel alımı ilanı yayınlayacak? Personel alımı ilanına nereden ulaşabilirim başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuru yapabilir? Hangi bölümler başvuru yapabilir? Gümüşhane Sınavsız Daimi Kamu Personeli Alımları başladı mı? Hangi kurumalar başvuru ilanı yayınladı?

25 Ekim 2021

Gümüşhane 3788 TL Maaşla Sınavsız Daimi Kamu Personeli Alımı

Gümüşhane Üniversitesi 3788 TL maaşla sınavsız daimi kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. İlana göre 7 kişi 4/B statüsünde alım yapacak. Lise ve dengi okul mezunları bu alıma nasıl başvuru yapacak?

Gümüşhane Üniversitesi 7 Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Üniversite 3788 TL maaşla sınavsız daimi personel alımı hangi şartlarda yapacağı paylaşıldı. Lise mezunu adaylar bu alıma başvuru nasıl yapacak. Alınacaklar destek personeli (temizlik personeli alımı) olarak hizmet verecektir.

Personel Alımı Başvuru Genel Şartları

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak. Temizlik görevinin devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak. 2020 KPSSP94 puanı en az 70 olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

İşe Alınacakların Görev Tanımı

Ortak alanları süpürmek ve paspas yapmak, pencere, masa, raf, aydınlatma armatürleri, kalorifer petekleri, pervaz ve benzeri yerleri nemli bezlen silmek.

Katı atıkları ve geri dönüşüm materyallerini düzenli olarak toplamak ve ilgili alana taşımak.

Tuvaletleri günlük olarak sabunlu ve dezenfektan bir malzeme ile yıkamak. Tuvaletleri sürekli olarak temiz tutmak, kağıt havlu ve sıvı sabun eksildikçe tamamlamak kontrol formunu paraflamak. Lavaboları sıvı temizleyici malzeme ile temizlemek. Aynaları ve muslukları silmesi gerekiyor.

Her türlü malzeme, demirbaş, makine-teçhizat vb. eşya veya yükleri taşımak.

Görevlendirildikleri birimlerde çevre düzenlemesi yapmak, çim biçmek ve peyzaj bakım işlerini yapmak.

Görevlendirildikleri birimlerde yiyecek-içecek servisi yapmak.

Görev alanındaki tespit edilen arıza ve hasarları ilgililere bildirmek.

Görevlendirildikleri birimlerde görev tanımlarına uygun olarak birim yöneticileri tarafından verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek.

Tüm bu işlemler esnasında iş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak, kullanılan mal ve malzemelere azami özen göstermek, aynı zamanda temizlik malzemelerinin ilgili uygun yerlerde ve yeterince kullanmak ve muhafazasını sağlaması istenmektedir.

Kamu İşçi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını 25 Ekim 2021 ile 8 Kasım 2021 tarihi bitimine kadar yapması isteniyor. Gümüşhane Üniversitesi resmi internet sayfası ww.gumushane.edu.tr 'den temin edilecek başvuru formu, başvuru dilekçesi ve istenilen diğer belgeleri, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

kaynak:kamu alımları

Editör: Wan Haber