GSB tarafından geçtiğimiz günlerde güncel olarak yayınlanarak bakanlık bünyesine 1000 kamu personeli alımı başvuruları başlamıştı Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yapılan bu alımdan haberdar olmayanlar ya da başvuru yapmayı unutanlar için başvurular yarın yani 27 Eylül 2021 tarihinde sona eriyor.

Personel alımı ilanlarına göre gençlik spor bakanlığı KPSS şartı ile sözleşmeli bin personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre antrenör alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları;

2020 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, En az 5 yıl deneyimli olmak, Başvuru yapacak Adayların Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup, Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde beden eğitimi veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Erkek adayların askerlikten muaf olması veya askerliğini yapmış olması gerekmektedir, 18 yaşını doldurmuş olmak,  65 yaşını doldurmamış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumu veya kuruluşlarından emeklilik veya yaşlılık aylığı geliri almıyor olmaları gerekmektedir(dul ve yetim hariç)

Arşiv araştırma sonucu olumlu olan adayların görevini yapmasına engel bir durumu olmaması ve tam zamanlı çalışmalarına engel bir durumu bulunmaması gereken adaylar başvurularını kolaylıkla yapabileceklerdir.

Başvuru Şekli Ve Tarihi;

 Başvurular 21 Eylül 201 tarihinde başlamıştı ve ilana göre başvurular 27 eylül 2021 tarihinde sona erecek.

Başvuru şartlarına sahip olup başvuru yapmak isteyen adaylar başvurular gençlik spor kariyer kapısı sayfası üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecektir.

İlanda Posta ve başka yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyeceği belirtilmiştir. Yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyeceği belirtilmiştir.

Başvuru kılavuzu

Kaynak:kamupersonelialim.com

Editör: Wan Haber