Kurumlar personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki hangi kurumların personel alımları devam ediyor. Kurumların personel alımı şartları koşulları nelerdir?

Eskişehir Teknik Üniversitesi 60 Personel Alımı Yapacak!

Kamu kurum ve kuruluşları ile üniversitelerde personel alımlarına devam ediyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi 60 sözleşmeli personel alımı için resmi gazete’de ilana çıktı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Destek Personeli, Büro Personeli,Hemşire, Psikolog ve teknisyen unvanlarına personel alımı yapılacak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl yapılacak?

Yayımlanan alım ilanına göre belirtilen kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 8- 22 Kasım 2021 tarihleri arasında başvurularını istenilen belgeler ile birlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – İki Eylül Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya posta ile yapabilecekler.
Eskisehir-Teknik-Universitesi-Personel-dagilimi1

Eskisehir-Teknik-Universitesi-Personel-dagilimi2

Eskisehir-Teknik-Universitesi-Personel-dagilimi3

Alım ilanında belirtilen pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan Lisans Mezunları için 2020 yılı KPSS(B) grubu KPSS P3 puan türü, Ön Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS(B) grubu KPSSP 93 puan türü, Ortaöğretim mezunları için 2020 yılı KPSSP 94 puan türü dikkate alınacağı duyuruldu.

kaynak:kamu alımları

Editör: Wan Haber