Kamu kurum ve kuruluşlarına Ekim ayı içerisinde başvuruları bitecek ve alınmaya başlayacak olan 15 farklı kamu kurumu bulunmaktadır. Türkiye genelinden bu alımlara başvuruları kabul ediliyor.

Adaylar ilanlara kolay erişim sağlaması için mavi yazıyla verilen başlıklara tıklaması ile o alımla alakalı tüm detaylara erişecektir. Her ilanın kendine özgü yaş, öğrenim durumu ve çalışma şehri olacağı üzere ilan detaylara girmeden başvuru yapmayın.

Ticaret Bakanlığı 60 Memur Alımı

Ticaret Bakanlığı resmi duyurusu ile bakanlık bünyesinde Gümrük Başkanlığı, Dış Ticaret Grup Başkanlığı ile İç Ticaret Grup Başkanlığı bünyesine toplam 60 kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. 4-13 Ekim 2021 başvuruları alınacak.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 10 Kamu Personel Alımı

Hakimler ve Savcılar Kurulu veri hazırlama kontrol işletmeni ve hizmetli alımı yapıyor. Yayınladığı ilan ile başvuru tarihi ve şeklini adayların erişimine sundu. 4-8 Ekim 2021 tarihlerinde başvuru kabul edilecek.

GAİB 17 Devlet Memuru Alımı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yapılan açıklamada 15 kişi Uzman Yardımcısı, 1 kişi idari memur ve 1 kişi idari memur engelli olarak alınacak. 25 Ekim tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Tarım Kredi Kooperatifleri 46 Kamu Personeli Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi adresinden detayları paylaştı. Kurum tarafından yayımlanan personel ilanında Sivas ve Malatya Bölge Birliklerine alım gerçekleştiriliyor. Sivas Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği: 21 kişi alımı yapılıyor. Malatya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği: 25 Kamu Personeli alımı gerçekleştirecektir. 1 Ekim tarihinde başvuruları bitiyor.

TÜİK 4 Memur Alımı

Türkiye İstatistik Kurumu 4 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. TUİK personel alımı hangi şartlarda yapılacak. 7 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruları nasıl yapılacağı paylaşıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 İtfaiye Eri Alımı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının yayınlamış olduğu açıklamaya göre 125 kamu personeli alımı yapılacak. Başvuruda bulunacak kişiler için kurum tarafından yapılan açıklamada alınacak 125 İtfaiye eri alımı olacağı açıklandı. 4 Ekim 2021 bitimine kadar başvuru alıyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4 Sağlık Personeli Alımı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli 1 büro personeli alımı, 1 sağlık teknikeri alımı ve 2 diğer sağlık personeli alımı ile beraber toplam 4 personel alımı yapacağını ilan etti. 11 Ekim tarihinde başvuru bitiyor.

Merkez Bankası 40 Personel Alacak

Merkez Bankası kamu personeli alımı için yeni bir ilanı resmi sayfası üzerinden duyurdu. Paylaşılan ilanda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bünyesine 40 sözleşmeli kamu personel alımı duyuruldu. 4 Ekim tarihinde başvuruları sona erecek.

MKE 131 Personel Alımı Yapılıyor

Makine ve Kimya Endüstrisi 13 meslekte Ankara, Kırıkkale ve Çankırı şehirlerine personel alımı başvuru ekranı sunuldu. MKE personel alımı başvuru şartları ile birlikte alımı yapılacak meslekler açıklandı. MKE 131 personel alımı hangi şartlarda alınacak. 30 Eylül’de başvuru bitiyor.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 9 Personel Alımı

Kıyı Emniyet Müdürlüğü daimi 9 kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. Kamu Kurumu İŞKUR iş ilanları üzerinden ilana çıkarak aynı yerden başvuruları kabul etmektedir. Sürekli işçi alımı 1 Ekim tarihinde başvuru sona erecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 12 Bilişim Personeli Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada alınacak unvanların 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı belirtildi. 11 Ekim 2021 tarihinde başvuruları bitiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı 14961 Öğretmen Alımı

MEB tarafından bugün yapılan son dakika güncel açıklama ile Bakanlık bağlısı resmi eğitim kurumlarında görev almak üzere sözleşmeli olarak 14 Bin 961 öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. 8 Ekim 2021 tarihi bitimine kadar başvuru alınacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 3 Personel Alımı

Necmettin Erbakan Üniversite resmi gazete üzerinden iş ilanı yayınladı. Paylaşılan resmi gazete ilanına göre Necmettin Erbakan Üniversitesi 3 sözleşmeli kamu personel alımı yapıyor. 9 Ekim tarihinde başvuruları bitmiş olacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 30 Öğretmen Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatı bünyesine 30 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak unvanların 2 farklı unvanda olduğu ve bu unvanların Dini Musiki Öğretmeni ve Kuranı Kerim öğretmeni olmak üzere 2 farklı nitelikte olduğu açıklandı. 11 Ekim 2021 başvuruları bitiyor.

Alucra Belediyesi 6 Düz Memur ve Zabıta Alımı

Alucra Belediyesine GİH kadrosu ile 6 kişi düz memur, VHKİ, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri ünvanlı kamu personeli alımı yapılacak. Belediye alacağı personelleri kadrolu olarak ve ilgi mesleklerin gerektirdiği yasal mevzuat hükümleri öncelikli olacak şekilde KPSS puan şartı ile diğer istenen hususların sağlanması durumunda memur ataması yapacak. 13-15 Ekim başvuruları alınacak.

kaynak:kamupersonelialim.com

Editör: Wan Haber