İş arayanlar Emniyet Müdürlüğü personel alımları ayrıntılarını merak edip araştırıyor. Peki başvurular neler şartları neler kimler başvuru yapabilir.Merak edilen bu soruların cevabı haberimizde ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

Emniyet Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanı

İŞKUR üzerinden iş arayanlara iş imkanı ilanları paylaşılmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden İl Emniyet Müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personeli alımı gerçekleştirileceği açıklandı. İŞKUR İl Emniyet Müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 daimi kamu işçi alımı gerçekleştirileceği açıklandı. İŞKUR ilanı en az ilkokul mezunları arasından Kastamonu şehrine yapacağını açıkladı.

Alımı yapılacak 1 adet personelin daimi nitelikte olduğu açıklandı. Paylaşılan ilanda 1 personel alımı yapılacak olup alımı yapılacak niteliğin 1 beden işçisi olduğu ve bu ilana sadece kişisel durumu engelli olan adayların başvuru yapa bileceği açıklandı.

İŞKUR Başvurusu Nasıl Yapılır

İŞKUR resmi internet sistemine e-Devlet kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapan adaylar haberimizin altında yer alan iş ilan numarasını arattıktan sonra çıkan ilana online olarak yapıla bilecektir.

Başka yöntem ile başvuru yapmak isteyenler için Kastamonu il emniyet genel müdürlüğüne alım yapılacağı için ilin bünyesinde yer alan İŞKUR il şube müdürlüklerine şahsen veya ALO 170 hattı üzerinden arama yapılarak yapıla bilecektir. 

Belirtilen başvurular dışında herhangi bir şekilde yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvurular bu gün itibari ile alınmaya başlanmış olup en geç müracaatların 4 gün içerisinde 11 Ekim 2021 tarihine kadar belirtilen yöntemler ile yapılacağı açıklandı.

Kimler Başvuru Yapabilecektir

Başvuruda gerekli olan belgelere tam olarak sahip olan adaylar bu ilana başvuru yapa bilecektir.

En az 18 yaşını tamamlayan kişiler için başvurular açık olmaktadır.

35 yaşını geçmiş adaylar başvurular alınmaya kapalıdır.

Öğrenim Şartı

Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. En fazla öğrenim şartı ise yüksek lisans olduğu açıklandı.

Kastamonu şehrine alım yapılacaktır. Başvuru sırasında ikamet şartı zorunlu tutuldu. Başvuruda bulunacaklar için iş ilan numarası olarak 00006333437

kaynak:kamualımları

Editör: Wan Haber