Personel alımları devam ediyor mu hangi kurumlar personel alımı yapacak hangi kurum personel alımı ilanı yayınladı kurumların personel alımı başvuru şartları nelerdir? DSİ Kamu Personeli Alımışartları nelerdir başvurular başladı mı? Başvurular nereden nasıl yapılır?

DSİ Kamu Personeli Alımı B Ehliyetliler Arasından Olacak

Kamu personeli alımı için yeni iş ilanları yayınladı. İlana göre başvuru yapacak kişilerin B ehliyeti olması istenmektedir. Daimi ve tam zamanlı alım ilanına başvurular nasıl yapılacak. Başvuru şekli ve numarası nedir?

DSİ Kamu Personeli Alımı Yeni Duyurusu

B ehliyeti olan adaylar arasından kamu personel alımı yapılacağı açıklandı. İlana göre lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar bu alıma başvuru yapabilecek. Daimi ve tam zamanlı olarak personel alımı yapılacak.

Alım Osmaniye Kadirli Karapınar Grup Köyleri İçme Suyu Birliğine (DSİ ALANI) su arıza işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapacaklar 18 ile 35 yaş arasında olması gerekmektedir. Başvuruları 00006371494 iş ilan numarası ile Türkiye İş Kurumuna yapılacak.

Başvuracak kişilerde aranan şartları

Alın kaynak, füzyon kaynak ve su arızası işlerini yapacaktır. B sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekmektedir. Kişilerin 7126.05- diğer sıhhi tesisat işçileri ve boru tesisatçıları 7126.14 su arıza işçisi mesleklerinde en az 1 yıl sigortalı çalışmış olması gerekmektedir.

Sınav günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Kadirli Karapınar Grup Köyleri İçme Suyu Birliğinde duyurulacaktır. Başvuruda ikamet şartı aranıyor. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ilanı veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz eder. Belge teslim tarihi ve yeri, KADİRLİ KARAPINAR GRUP KÖYLERİ İÇME SUYU BİRLİĞİNDE adaylara duyurulur. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılır.

kaynak:kamu alımları

Editör: Wan Haber