Sabancı holding’in iştiraklerinden birisi olarak faaliyet gösteren CarrefourSA, şimdi Türkiye’nin dört bir tarafında hizmetlerine 10 binden fazla çalışanı ile 600’den fazla mağazası ile devam ediyor. 1963 senesinde, Fransa’da açılan ve daha sonrasında ise Türkiye’ye gelen firma uzun yıllardır kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların uğrak noktası haline almayı Başaran girişimlerine devam eden CarrefourSA yeni yayınlamış olduğu iş ilanlarını personel alacak. Sizlerde ilgili iş ilanlarını başvuru yapmak istiyorsanız eğer bu makaleyi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CarrefourSA Alım ilanları ile ilfili daha fazla bilgi almak istiyorsanız firmanın internet uygulamasını ziyaret edebilir, iş ilanlarına daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

CarrefourSA Hangi pozisyonlar İçin Alım Yapacak?

Mağaza müdür yardımcısı, sezonluk mağaza görevlisi, kasap reyon görevlisi, balık reyon görevlisi, mağaza görevlisi

CarrefourSA Personel Alım İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

CarrefourSA personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların aşağıda da açıklanmış olan linki takip ederek bütün ilanlara erişim sağlaması, ilgili pozisyonları görüntülemesi ve niteliklerinin kendisine ait olduğunu düşündüğü pozisyonlarda müracaatlarını onunla bir şekilde gerçekleştirmek mümkündür.

Eğer ki sizler de CarrefourSA gibi bu kocaman ailenin bir üyesi olmak istiyorsanız yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz, kendi kriterlerinize uygun iş ilanına müracaatınız yapabilir ve daha sonrasında ise CarrefourSA firmasının sizi yönlendirmelerini takip edebilir, bütün aşamaları geçtikten sonra CarrefourSA firmasında bir çalışan olabilirsiniz.

Editör: Wan Haber