2021 senesinin gelmesi ile beraber Türkiye Büyük millet meclisi’nde görüşmeleri gerçekleştirilen İçişleri bakanlığının bütçesine göre alımı gerçekleştirilecek polis ve bekçi alımları ile ilgili bilgiler de netleşti. Binlerce bekçi adayı, 21 Ocak tarihinde bekçilik sınavına katılım sağladılar, ve bu sınava katılım sağlayan adaylar dört gözle internet uygulamalarından ve arama motorlarından bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili çeşitli sorular sormaya başladılar. Nihayetinde o gün geldi. Bugün itibari ile bekçilik sınav sonuçları açıklandı. 100 tam puan üzerinden 50 puan alan adaylar başarılı sayılacak. Aşağıda yani makalenin sonunda bekçi adaylarının hangi uygulamalardan sonuçları erişim sağlayacaklarını linkleri paylaşılmıştır.

Binlerce bekçi adayı nefeslerini tuttu ve bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını dört gözle beklemeye koyuldular. Bekçi alımı sınav sonuçları ile alakalı son dakika açıklaması geldi. Bekçilik sınavına giren adaylar, merak içerisinde sonuç açıklamasını beklemeye başlamışlardır. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre sonuçları artık erişime açıldı. Adaylar, www.meb.gov.tr veya www.meb.gov.tr odsgm adreslerinden sonuçları erişim sorabilecek.

Bekçilik Sınav Sonuçları Açıklandı

 21 Ocak 2021 tarihinde bekçilik sınavına giren adaylar, sonuçlarını bekliyorlardı. Sınavda değerlendirmeler 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek olup, Doğru cevaplar dikkate alınarak 50 ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacaklar. işte bekçi alımı sonuçları sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

Bekçi Alım Sonuçları!

Bugün itibariyle yani 15 Şubat 2021 Pazartesiden itibaren bekçilik sınav sonuçları nihayetinde adayların erişimine açıldı. Adaylar sonuçları www.edu.tr veya www.meb.gov.tr veya [email protected] internet adreslerinden erişim sağlayabilir.

Editör: Wan Haber