Memur adaylarının beklediği alımlar başladı peki hangi kamu kurumlarında alımlar var şartlar neler? Vatandaşlar bunun ayrıntılarını merak ediyor. 

Aile Bakanlığı SYDV 13 Memur ve Kamu Personeli Alımı Duyurusu

 Vakıf ilan sayfası üzerinden 3 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre alınacak personellerin toplamda 13 adet kamu personelinin ve memur alımı açıklandı. İstanbul, Tekirdağ ve Şırnak şehirleri alım yapacak.

İstanbul Esenyurt SYDV

Paylaştığı ilana göre alınacak 13 kişinin 9 unu bu SYDV alacak olup alınacak personellerin ise 6 adet büro görevlisi ve 3 adeti Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi olduğu açıklandı.

Esenyurt SYDV alım şartları:

Büro görevlisi alımı için en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olma, bilgisayar programlarını kullanıyor olma sosyal iletişim becerisine sahip olma şartları aranıyor.

Mezuniyet şartı olarak ise büro görevlisi için psikoloji, sosyoloji, sosyal hizmetler ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerinin herhangi birinden mezuniyet şartı aranıyor.

Sosyal yardım ve inceleme görevlisi üniversitelerin sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmetler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümleri ile siyasal bilgiler fakültesi, siyasal bilimler fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, iktisat fakültesi, işletme fakültesi bölümlerinden herhangi birinden mezun olma şartı aranıyor.

Tekirdağ İlanı

Tekirdağ Çorlu ve Hayrabolu SYDV'lerinin yayınlamış oldukları ilanlara göre 3 adet farklı unvanlarda personel alımları yapılacak. Alınacak personellerin Çorlu vakfına 1 adet büro görevlisi ve 1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi ve Hayrabolu SYDV ise 1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

Büro görevlisi alımı için kamu personel seçme sınavından kpssp3 puan türüne göre en az 60 puan almış olma, en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olma ve üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden iktisadi ve idari bilimler fakültesi, iktisat fakültesi, işletme fakültesi, siyasal bilgiler fakültesi ile sosyoloji, psikoloji, halkla ilişkiler ve sosyal hizmetler bölümlerinden herhangi birinden mezun olma şartları ile alım yapılacaktır.

SYİG alım şartları olarak ise görevini devamlı yapmasına engel olabilecek problemlerin bulunmaması, kpss p3 puan türünde en az 60 puan almış olma ve unvanların gerektirdiği üniversite bölümlerinden mezun olunması gerekiyor.

Şırnak SYDV

Aile Bakanlığına bağlı Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) bünyesinde çalışmak üzere 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacağı belirtildi.

Alım başvuru şartları olarak KPSS en az 60 puan almış olma, adli sicil kaydı bulunmama, en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olma ve unvanın istediği diğer üniversitenin gerekli bölümlerinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Başvuru Şekilleri ve Tarihleri

Başvurular en geç ilanların gerektiği başvuru tarihleri içerisinde haberimizin en altında yer alan e-Devlet üzerinden T.C kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra başvurularını tamamlayacaktır.

İstanbul SYDV son başvuru tarihi 4 Ekim 2021 dir.

Şırnak İlanı son başvuru tarihi 4 Ekim 2021 tarihidir.

Tekirdağ ilanı için Hayrabolu 4 Ekim Çorlu 8 Ekim tarihleridir.

Kopyalayıp yeni adreste açarak başvuru yapınız.

vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/

kaynak:kamu personel alımları

Editör: Wan Haber