27. dönem Pomem açısından başvurular alındı Ve nihayetinde neticeler adayların erişimine sunuldu. Polis akademisinden yapılan açıklamaya göre 27. Dönem POMEM sınavları ön sağlık kontrolü aşaması ile 15 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. 5 gün kala sıklıkla POMEM ön sağlık yerleri açıklandı mı? Sorusu araştırıyordu. işte 27. Dönem POMEM sonuçları. 27. Dönem POMEM Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı!

27. Dönem POMEM sınavları ön sağlık kontrolü merkezleri ve tarihleri açıklandı. Merkez ve tarihlerin bugün veya yarın açıklanması bekleniyordu ve polis akademisinden açıklama nihayetinde yapıldı. Buna göre 27. Dönem POMEM sınav giriş yerleri belgeleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklandı. Polis Akademisinden yapılan açıklamaya göre 27. Dönem POMEM giriş sınavı en sağlık kontrollerine katılacak olan adayların sınav yerleri ile sınav tarihleri açıklanmıştır. Şeklinde ifadelere yer verildi.

 Ön Sağlık Kontrolü Ne Zaman Yapılacak?

27. Dönem POMEM sınavları sağlık kontrolleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak. Adayların, POMEM sınavlarına girmeden önce sağlık Komisyonu tarafından ön sağlık taramalarında geçmeleri gerekir. Õn sağlık kontrolleri Emniyet Teşkilatı sağlık koşulları yönetmeliğine göre yerine getiriyor.

Editör: Wan Haber