Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) koordinatörlüğünde oluşturulan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri yapıldı. DTB Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlere TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal ile DTB Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. DTB Genel Sekreteri Kamuran Karadağ'ın yönettiği seçimlerde, başkanlığa yeniden Didar Avcı Türk getirilirken, Başkan Yardımcılıklarına ise Gülay Emre, Ekin Ensarioğlu, Hatice Akyıl seçildi.
 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından kısa bir açıklama yapan DTB Başkanı Ebubekir Bal, kadınların birlik ve beraber hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Birlikte çalışma kültürünü ortaya koymalıyız. Uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde Diyarbakır'ın, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu nezdinde örnek olmasını bekliyorum. İl Kadın Girişimciler Kurulumuzun bundan sonraki süreçte de ilimizde girişimci olmak isteyen kadınları destekleyeceklerine inanıyorum. Bu düşünceler ile göreve seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
 

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Didar Avcı Türk ise çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Editör: Wan Haber