Kusursuz bir cilt açısından Gündüz porselen makyaj uygulamaları adım adım anlatılmıştır. Porselen makyaj, yalnızca gece makyajları ya da özel gün makyajları açısından yapılacak diye bir kaide yoktur. Tabii ki gün boyu cildin porselen gibi pürüzsüz ve aynı zamanda kusursuz bir şekilde görünmesini sağlamak da mümkündür.

Porselen makyaj uygulamalarının en önemli dezavantajlarından bir tanesi de doğal güzellik ya da doğal görünümün karanlıkta kalması yani gün yüzünr çıkmamasıdır.

Gündüz Porselen Makyajı Hangi Şekillerde Yapılır?

Makyaj stili Her ne olursa olsun, fondöten uygulaması gerçekleştirmeden önce kesinlikle makyaj bazı kullanımına dikkat edilmelidir. Makyaj bazı, hem cildin nemlendirilmesi, hem de fondöten adımına hazırlamak amacıyla, hem de makyajın gün boyunca kalıcı bir şekilde görünmesini sağlayacaktır.  Unutulmamalıdır ki, allık porselen makyajın en önemli unsurlarından birisidir.

Maybelline Face Studio Prime nemlendirici makyaj bazı, cildi oldukça harika bir şekilde nemlendiren bir baz özelliği taşıyor. Aynı zamanda fondötenin de kalıcı bir şekilde kalmasını artırdığı için doğal ve kalıcı bir netice elde etmek amacıyla en sevilen makyaj bazlarından birisidir.

Porselen makyaj uygulamalarının en önemli amaçlarından bir tanesi ise Günlük aktiviteleri yerine getirirken, makyajın akmasının önüne geçmek, gün boyu taze makyaj ile aktivitelerin gerçekleştirilmesidir

Göz Makyajına Işıltılı Ve Açık Tonların Kullanılması Gerekir!

Gündüz Porselen makyaj uygulamalarında, makyajın daha da hafif tutulması ile daha Fresh bir görünüm elde etmek de mümkündür. Bunun için özellikle de bir göz kalemini kirpik dibine uygulayıp daha sonra hafif dağıtmak ya da krem ile farlarla hem kırıcı Hem de pratik bir görünüm elde etmek mümkün olabilir.

Gündüz Porselen makyaj uygulamaları açısından en önemli öneri, 24 saat boyunca dövme etkili kalacakları ile Maybelline Color Tattoo krem farlardan yana.

Editör: Wan Haber