Deri Parçalar

Kışın severek giydiğimiz deri parçalar yazında moda olacak. Sıcaktan bunalmamanız adına mini etekler ya da kıyafetlerin bazı geçiş bölgelerinde mutlaka bir deri parçasına denk geleceksiniz.  Bu derilerin her renkte olabilmesi de çok fazla göz kamaştırıyor. Önümüzdeki yıl ise turuncu ve yeşil renklerin moda olması beklendiğinden deri parçalar içerisinde bulunan turuncu ve yeşil renkleri tercih edebilirsiniz.

Nokta Detaylar

Geçmişin en trend kıyafetlerinde bulunan puantiyeler, hayatımızın her anında olmaya devam ediyor. Yaz sezonunda da kıyafetlerinizin pek çoğunda puantiyeler olacak ve bu durum çok fazla hoşunuza gidecek. Puantiyeleri hiç sevmem diyenlerin bile aklı bu elbiselerde kalacak. Ayrıca bu nokta detaylar parça kıyafetleriniz üzerinde de olacak. Örneğin; gömlek, pantolon gibi. Bu puantiyelerin beyaz olması da gerekmiyor. Farklı renklerdeki puantiyeler kıyafetlerinize canlılık katacak.

Kol Detayları

Bu dönemin yazında ilkbahar ayında olduğu gibi güçlü kollar moda olacak. Yani karpuz kol denen kabarık kollar döneme damgasını bulacak. Bu kollar kadınlarda özgüven duygusunu arttıracak ve daha güçlü hissettirecek.  Bu ilgi çeken kol detaylarında bazen tüy desen bazen de daha farklı desenler olacak.  Daha katlı, daha kabarık kollar çok daha fazla ön plana çıkmanızı sağlayacak.

Çift Renkler

Döneme damgasını vuracak diğer bir moda ise çift renklerin kıyafetlerde kullanılmasıdır. Yazın rengarenk kıyafetleri çok severek giydiğimizi biliyoruz. Bu anlamda eteklerinizde, gömleklerinizde mutlaka iki renk göreceksiniz.  Her alanda kullanabileceğiniz bu kıyafetler modasını hiçbir zaman kaybetmeyecek nitelikte olacak.

Bej Renkler

Kombinlerinize her zaman şıklık katan trençkotlar, bu dönemin ilbaharında, yazında ve sonbaharında vazgeçilmez parçalarınızdan olacaktır.  Beklenmedik hava koşullarını takip eden günlerde mutlaka yanınızda bir ceket bulundurmak isteyeceksiniz. Ayrıca trençkotlar farklı renk ve desenleriyle gözlerinizi kamaştıracak. Ancak en fazla bej renkli trençkotları görmeniz daha mümkün. Çünkü bu renk trençkot deyince herkesin akıllarında yer alan bir renk türüdür.

Editör: Wan Haber