Cosmetics uzmanları açıkladı. Bu modaya göre saç ve kesimlerde iddialı ve cesur olmak gerçekliği belirtildi.

İşte Bu Yılın En Çarpıcı Saç Tüyoları

Cesaretin ve doğallığın aynı anda yaşanacağı bir moda trendi karşınıza çıkmaktadır

Doğal bukleler

Doğal saç her zaman trend olmuştur. Hele bir de yanına yardımcı ürünlerle desteklenen belirgin bukleler eklendiğinde dikkat çekmemesi mümkün değildir.

Yüzünüzü ortaya çıkartın ve ince gösterin

Yüzü ince, zarif göstermek için kahkül ya da perçem yıllardır kadınların kullandığı ve vazgeçmediği bir saç oyunudur. Kahküller görünüşünüzü ve ifadenizi anında değiştirmeye yarayan bir sihirli değnek gibidir.

Cesur, maskülen bir görünüm için

Cesur ve maskülen bir görünüm bu yılın modasıdır. Böyle bir görünümü sağlamak için saçınıza ıslak bir izlenim verebilirsiniz. Yardımcı ürünlerle de kalıcılığı destekleyip uzun süre kullanımını sağlayabilirsiniz.

2020 Saç Modası Nelerdir?
 

Geçmişi yakalayın

Geçmişin modası neredeyse hiç bitmeyen bir modadır. Yine bu yılda 1980 tarzı yeniden canlanmıştır. Bu yılın saçları olabildiğine hacimli görünüme sahip olup belirgin bukleler ile karşınıza çıkacaktır. Saçın yardımcı ürünlerle kabartılması ile saçlar istediğiniz volüme ulaşabilecektir. Bunun için de saça krepe taraklarıyla krepe uygulamak doğru bir karar olacaktır. Eğer saç yapınız ince telli ise bunun için de çözüm ince saç maşasıdır. Bu da saçınızın hacmini arttırmak için fayda sağlayacaktır. İnce buklelerinizi sonrasında açıp dalgalandırabilirsiniz. Bu hem doğal hem de hacimli bir saç elde etmenizi sağlar.

Çekici uzun saç modası

Bu yıl etrafınızda saçları uzun kadınlar göreceksiniz. Çünkü 2020 uzun saç demektir. Saç uzatırken sağlıklı olmasına özen gösteriniz.

  

Editör: Wan Haber