Antalya'nın Demre ilçesinde Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) tarafından kaynaşma yemeği düzenlendi.
Demre Şube Başkanı Ali Kıtır'ın ev sahipliği yaptığı yemeğe Antalya Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Süleyman Gökçe, Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcıları Hakan Demir ve Hasan Bahşi, Eğitim Bir-Sen Finike Şube Başkanı Halit Çopuroğlu, Kumluca Şube Başkanı Süfya Öztürk ile iki yüzü aşkın sendikalı eğitimci katıldı.
Demre Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe katılan Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, yaptığı konuşmada örgütlü olmanın toplumsal hayattaki önemine değinerek kendisinin böyle bir toplantıya davet edilmesinden dolayı sendika yöneticilerine teşekkür etti.
Demre Şube Başkanı Ali Kıtır ise, her yıl düzenledikleri iftar yemeklerinin bu yıl Somali ve Arakan'a yardım seferberliği nedeniyle düzenlenmediğini, 24 Kasım Öğretmenler Gününü ise Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in öğretmenlik mesleğine yönelik açıklamalarından dolayı kutlamadıklarını ifade ederek, "Yarıyıl gelmeden tertip ettiğimiz bu yemekle sendikamız üyesi tüm eğitimcileri ve ailelerini kucaklamış oluyoruz. Bu yemekle birbirimizi daha iyi tanıyor, sorunları bire bir dinliyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim." dedi.
(MÖB)

20.01.2013 09:46:25 TSI

Editör: Wan Haber