WanHaber.com - ÖZEL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kurtuluş haftası nedeniyle 23 Şubat Pazar (bugün) günü 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda yapılacak tüm eğlence etkinlikleri, Türkiye-İran sınırında sabah saatlerinde meydana gelen ve Van’da 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem nedeniyle iptal edildi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Türkiye-İran sınırında sabah saatlerinde meydana gelen ve Van'ın Başkale ilçesinde de şiddetli şekilde hissedilen deprem felaketinde ilk belirlemelere sekiz vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 21 vatandaşımızın da yaralandığını üzülerek öğrendik. Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası 23 Şubat Pazar günü 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda düzenleyeceğimiz tüm eğlence etkinliklerini iptal etme kararı aldık. Bu kapsamda bugün 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda saat 13.30’da düzenlenecek Mehmet Yılmaz ve saat 14.30’daki Cemal Kaygusuz konserleri ile yine saat 18.15’te gerçekleştirilecek halk oyunları gösterisi ve saat 18.30’da yapılacak Onay Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

GEÇMİŞ OLSUN VAN!

Geçtiğimiz dönem Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan ve şimdi de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olan Murat Zorluoğlu, Van'daki depremde hayatını kaybeden 8 vatandaşımız için geçmiş olsun paylaşımında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Zorluoğlu "Geçmiş olsun #Van, #Deprem’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber