Van, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Iğdır illerini kapsayan ve bölgenin kalkınmasında büyük rol oynayan Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliğinde görev değişikliği yapıldı. Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Ercan Durmuş Diyarbakır Bölge Yöneticisi görevine alınırken, Van Bölge Müdürlüğüne Girişimci Şube Müdürü Turgut Arvas görevlendirildi.

ERCAN DURMUŞ'TAN GÖREVİ DEVRALDI

Bölge yöneticisi olarak görev yapan, hızla büyüyen ve gelişen Ziraat Bankası'nda önemli işlerin altına imza atarak büyük katkı sunan Ercan Durmuş’tan görevi devir alan Turgut Arvas, Yeni Doğu Gazetesi'ne konuştu. Arvas, bölgede yapılan hizmetlerin devamı için elinden gelen tüm imkanları ve fedakarlığı sunacağını ifade etti.

TURGUT ARVAS KİMDİR?

1998 yılında Ziraat Bankası’nda göreve başlayan Arvas ilk olarak İstanbul Şişli şubesinde görev yaptı. 2003 Yılında Van Şubesine atanan Arvas, uzun süre Van şubesinde memur olarak çalıştı. Sonrasında müdür yardımcısı göreviyle hizmetine devam eden Arvas, 2012 yılında açılan girişimci şubesine yetkili olarak atandı. Arvas, ilk müdürlük tecrübesini 2012 yılında Tatvan şubesinde yaparken, 2015 yılının Eylül ayında Van girişimci şube müdürü olarak atandı ve yaklaşık olarak 5 yıl bu görevi sürdürdü. Genel müdürlüğün 16 Haziran tarihli atamalarıyla birlikte Arvas, Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliğine getirildi. Yeni Doğu Gazetesi

Editör: Wan Haber