Ziraat Bankası harekete geçti ve son dakika gelişmesini resmen duyurdu. Yüzbinlerce vatandaşı oldukça yakından ilgilendiren bu habere göre Ziraat Bankası yeni alınmış karar ile hesabı bulunan bütün müşterilerine yeni bir güncelleme ilanında bulundu. Ziraat Bankası’ndan yapılan son dakika açıklamasına göre gişe  hizmet saatleri ile ilgili değişikliğe gidildiği açıklandı. Karar uygulamaya konuldu ve artık bugünden itibaren başlandı.

Ziraat Bankası binlerce müşterisini yakından ilgilendiren bu kararı son dakika gelişmesi olarak açıkladı. Koronavirüsü salgınına ilişkin Türkiye’de çok sayıda tedbir kararı alınmıştı. Bu önlemlerin yanı sıra aynı zamanda finansal kuruluşların ve bankalarında çalışma saatlerinde çeşitli değişikliklere gidilmişti. Bu bankalardan biri de Şüphesiz ki Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası Mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini bütün müşterilerine duyurdu. Diğer taraftan bankacılık işlemlerinin Ziraat Bankası mobil bankacılık ve internet bankacılığı şubelerinden herhangi bir zaman ve mekan kısıtlaması bulunmaksızın çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebileceğini de dikkat çekildi.

Ziraat Bankası’ndan Yapılan Açıklama Şöyle;

Şubelerimiz 8 Aralık 2020 Salı gününden itibaren artık Sabah saat 9:00 ile öğlen saat 12:30 arasında ve öğleden sonraki mesai ise saat 13:30 ile 16: 00 saatleri arasında faaliyetlerini sürdürecektir.

 Bankacılık işlemlerinizi genel itibariyle Ziraat mobil uygulamaları başta olmak üzere internet şubelerimizden 7 gün 24 saat boyunca çok hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Denildi.

Ziraat Bankası Diğer taraftan da aslında koronavirüsü sürecinde rutin ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorluk çeken vatandaşlara çeşitli Kredi avantajlarını da sağlamaktadır. Özellikle de pandemi sürecinde devletinin ve milletinin yanında olduğunu gösteren bankaların başında Şüphesiz ki Ziraat Bankası gibi köklü bir kuruluş da gelmektedir.

Editör: Wan Haber