Zem Raf Sistemleri 40 yıllık sektör deneyimi ile standartların çok ötesinde çağın gereksinimlerine uygun olarak genç ve dinamik kadrosuyla dayanıklı malzemeden yapılmış farklı ebat ve ölçülerde sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda raf sistemleri geliştirmektedir. Firmamız alanında uzun yıllardır hizmet veren deneyimli bir raf sistemleri firması olarak raf bakım hizmeti, raf montaj ve demontaj hizmeti, alış satış hizmeti vermektedir. Depo alanları, alışveriş merkezleri, spor kulüpleri, oyuncak mağazaları, banka ve diğer kurumlar için farklı türden ve malzemeden raf sistemleri ihtiyacı söz konusudur. Müşterilerimizin bu ihtiyaçlarına yenilikçi ve teknolojik çözümler sunan Zem Raf Sistemleri son teknolojik makine ve ekipmanlar ile sıfır ve ikinci el raf sistemleri ürün gruplarında hizmet vermektedir.

Zem Raf Sistemleri Ne Tür Hizmetler Sunar?

Zem Raf Sistemleri müşterilerin gereksinimleri doğrultusunda profesyonel ve dinamik ekibi ile raf sistemleri konusunda pratik ve kalıcı çözümler sunar. Deneyimli raf sistemleri firması olarak müşterilerimize her zaman projelerinde yer alan ihtiyaçlarına göre hızlı ve zamanında teslimat gerçekleştirmekteyiz. Gelişen ve değişen teknolojiden ilham alarak iş güvenliği ilkeleri çerçevesinde depo raf sistemleri, sıfır ve ikinci el raf sistemleri tedariği yapmaktayız. Zem Raf Sistemleri firmamızın müşterilerine sunduğu raf sistemleri ile ilgili hizmetleri detaylıca ele alalım.

Raf Bakım Hizmeti

Ürünlerimizin bakımı ve servisi konusunda sürekli destek sağlayarak sizinle çalışmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. Raf bakımı konusunda nitelikli teknik destek ve servis elemanlarımız ile depolarınızdaki rafların gereksinimlerine uygun olarak hizmet vermekteyiz. Depo raf sistemlerinin bakımı için uyguladığımız prosedürler şu şekildedir:

  • Hasarlı ve dönük olan raf ayaklarının düzeltilmesi ve yenisi ile değişimi
  • Hasarlı traverslerin sökülmesi ve yenisi ile değiştirilmesi
  • Paslanmış ve korozyona uğramış olan rafların boyanması
  • Eksik profillerin yeniden montajının yapılması
  • Statik gergilerin kontrol edilmesi
  • Travers emniyet pimlerinin kontrolü ve yenisi ile değiştirilmesi
  • Eksik olan dübelleme ve ankrajlarının yeniden yapılması

Raf Montaj ve Demontaj Hizmeti

Zem Raf Sistemleri bünyesinde çalışan sertifikalı ve deneyimli teknik ekibimiz ile Raf Sistemleri yönetmeliklerine uygun olarak montaj hizmeti vermekteyiz. Kurulu raf sistemlerinin iş sağlığı ve güvenliği kurallarını gözeterek demontaj için gerekli ekipmanlarımızı kullanarak demontaj işlemleriniz gerçekleştirilmektedir.

Alış-Satış Hizmeti

Müşterilerimizin ve ticari ortaklarımızın satış ve satın alma taleplerini karşılamaktayız. Deponuzda bulunan raf sistemlerini satmak için firmamızla iletişime geçtiğinizde öncelikle ekip üyelerimizin gerekli keşifleri ve fiyat teklifi yapmaktadır. Daha sonra profesyonel ekimiz tarafından elinizdeki rafların demonte işlemi gerçekleştirilir.

Firmamızın satın alma prosedüründe ilk olarak deponuzun keşfi yapılarak projeniz çizilir. Sonrasında ise projesini çizdiğimiz ürünleriniz ayrıştırma, kesme, tamirat-tadilat, boyama ve temizleme gibi işlemlerden geçtikten sonra teslimata hazır olunca depomuzdan tarafınıza teslim edilir.

Editör: Wan Haber