Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda Yüz Yüze Eğitimin 15 Şubat'ta köy okullarında başlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, il bazında 8-12. sınıflar ile ilkokul ve Özel Eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin başlamasıyla ilgili hazırlıkların başladığını ifade etti.

Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından yapılan açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"Sahadaki aşı uygulaması, belirlenen öncelikler doğrultusunda sürüyor. COVID-19'un mutasyona uğraması herkes gibi bizim de işimizi zorlaştırıyor. Dışarıdan aşı tedarikinin sürdürülebilirliği önemlidir. Geçtiğimiz mart ayından bu yana süren salgın tedbirlerinin ekonomi ve sosyal hayat üzerindeki olumsuz etkilerini de gayet iyi biliyoruz. Bilim insanlarımızın görüşleri yanında milletimizin her kesiminden gelen seslere kulak veriyoruz. Köy okullarında 15 Şubatta eğitim ve öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek"

Editör: Wan Haber