İhlas Koleji tarafından çıkarılan Etkili Yorum Dergisi'nin yayın ekibi, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Yılın Kaliteli Ekibi" seçildi.
2012-2013 eğitim-öğretim yılı için yapılan değerlendirmede "Toplam Kalite Yönetimi Projesi" kapsamında İhlas Koleji birinci oldu. Derginin eğitim yılı boyunca iki defa çıkarıldığına değinen Yazı İşleri Müdürü ve Özel Bahçelievler İhlas İlk ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, ekip olarak önemli bir işe imza attıklarına inandığını söyledi. Derginin içeriğinin özellikle anne babalar için önemli konuları ele aldığını belirten Gürsoy, her sayıda farklı konulara değinerek ebeveynlere kaynak oluşturduklarını ifade etti. İhlas Koleji'nin sosyal sorumluluk projeleri içinde olan derginin devamlılığına da değinen Gürsoy, psikologlardan pedagoglara kadar geniş bir yelpazede dergiye katkı yapan insanlar olduğunu vurguladı.
Yapım aşamasında ekip olarak en uygun konuların bulunması için çaba sarf ettiklerini anlatan Gürsoy, güncel olayları temel alarak dergiyi hazırladıklarının altını çizdi. Çok değerli geri dönüşler aldıklarını belirten Gürsoy, "Velimiz olsun olmasın dergimizi okuyan tüm anne babalar yararlı bilgiler aldıklarını bize söylüyorlar. Onların katkısı ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Okulumuzda yaptığımız çalışmalarla da bilgiye ihtiyaç duyulduğunu tespit ettiğimiz konulara da dergimizde yer veriyoruz" dedi.
Bu başarının bir ekip başarısı olduğuna dikkat çeken Gürsoy, tüm ekibi tebrik etti.
(CC-Y)

15.02.2013 12:08:26 TSI

Editör: Wan Haber