Yeni Yüzyıl Üniversitesi, "Sömestr Fest'13" festivali ile Balıkesir'de üniversiteye gidecek öğrencilerle bir araya geldi.
Kuva-yi Milliye Meydanında kurulan Yeni Yüzyıl Etkinlik Alanında birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirildi. Gün boyu BEST FM radyosunun canlı yayınlarıyla yer verdiği Yeni Yüzyıl Üniversitesi sömestr etkinliği Balıkesirli gençlerden büyük bir ilgi gördü. Yeni Yüzyıl Üniversitesinin Balıkesir'deki festival alanında 2 tanıtım tırı, 2 kamyon ve 60'ı aşkın personel görev aldı. Festival alanını dolduran gençler, basketbol ve futbol aktivitelerinden langırt oyununa kadar birçok etkinlik ile yarışan öğrenciler BEST FM DJ Cem Arslan'ın yarışma sunumları ile eğlenceli vakit geçirdi. Yine Cem Arslan'ın sunumuyla yapılan Karaoke ve Stand Up gösterisi ile öğrencilere Yeni yşüzyıl Üniversitesi tarafından ödül olarak ipod verildi. Çok sayıda öğrenciye de Yeni Yüzyıl Üniversitesinin hediye paketlerinden armağan edildi.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Ekrem Erdinç Gülbaş, Balıkesir'de bulunmak ve gençlere geleceklerini şekillendirecekleri üniversite hayatlarında doğru yolu göstermekten mutlu olduklarını ifade etti. Yrd. Doç. Dr. ekrem Erdinç Gülbaş, "Üniversitemizin etkinlikleri ile kendimizi tanıtmak için buradayız. Gençlerin geleceklerini etkileyecek olan üniversite tercihlerinde onlara yardımcı olmayı hedefliyoruz. Üniversitemiz İstanbul Cevizlibağ'da 10 fakülte ve 3 Enstitüsü olan son derece geniş eğitim olanaklarına sahip bir kurum. Tıp, Eczacılık, Hukuk, İktisadi İdari Bilimler ve İletişim Fakülteleri ile çok farklı dallarda öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Bugün de Balıkesir'de önce etkinliklerimiz, ardından üniversite öğrencilerimizin konseri ve Gripin konseri olacak. Öğrencilerimize deşarj olmaları için bir fırsat sağlayacağız. Daha önce Tekirdağ ve Edirne'deydik. Şimdi Balırkesir'deyiz, buradan da Bursa ve İzmit'te olmayı düşünüyoruz" dedi.

CEM ARSLAN KAHKAHAYA BOĞDU
BEST FM'in ünlü DJ'yi Cem Arslan, öğrencilere yardımcı olmak için Balıkesir'de olduklarını ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile başarılı bir organizasyon yaptıklarını söyledi. Cem Arslan, ders çalışmanın yetmeyeceğini ve önemli olanın başarılı bir sıralama oluşturmak gerektiğini söyledi. Başarılı sunumu ile alkış alan DJ Cem Arslan, öğrencilerle de fotoğraf çektirdi. Cem Arslan, yaptığı esprilerle gençleri gülmekten kırdı geçirdi.
Festival boyunca etkinliklere katılan öğrencilere Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile ilgili bilgiler verildi. Yarışmalara katılan öğrenciler bir çok hediye kazanırken, program Yeni Yüzyıl Üniversitesi Müzik Grubu ve Gripin Konseri ile devam edecek.
(BD-YU-MŞ-Y)

01.02.2013 17:24:51 TSI

Editör: Wan Haber