Honda HR-V Sport Türkiye Fiyatı

Honda HR-V Sport Türkiye fiyatı net olarak 249 bin TL gibi bir rakam ile belirlenmiş durumdadır. 5 Haziran tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Honda HR-V aracından performansta beklentiler kullanıcılar açısından tatmin edici görünüyor.

Tasarım ile ilgili çeşitli değişiklikler bulunan Bu aracın dış gövdesine bakıldığında bal peteğine benzeyen ön ızgaranın siyah renkteki marşpiyeller ile tamamlandığı görülmektedir. Ayriyeten siyah jantlar, siyah yan aynalar, siyah çamurluk korumalıklar ve siyah arka tamponda aracın sportif bir şekilde ruhunu yansıtan detaylar arasında siyahın hakim olduğu ön tarafta bulunan led farlar, 18 inçlik alaşımlı siyah jantlar, çift egzoz çıkışı ve arka spor tampon ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

Kabin tarafında ise magic seat kullanıcıları karşılamaktadır. İç mekanın en belirgin özelliği olan koltuklarda ve konsol sisteminde kendini gösteren koyu kırmızı renk ve siyah renkleri barındıran tasarım ile spor çizgilerini daha da güçlü kılmaktadır. Alaşım pedallarda dış gövdede bulunan parlak siyah detaylar tamamlanmaktadır. Aracın executive sisteminde ise aktif gürültü engelleme sistemi oluşturulmuş bulunmaktadır. Bu sayede sürücü ve beraberindeki diğer yolcular, 100 km hız ile seyahat ederken yalnızca 65 ds’lik kabin gürültüsü hissedecekler.

Radar teknolojisi ile sürüş yönünde yolu tarayan bir sistem ile kullanıcıların karşısına çıkan bu araç, olası bir çarpışma ya da kaza olması durumunda sürücüyü işitsel ve sesli bir şekilde uyarmakta ve otomatik fren gerçekleştirilmektedir. Honda’nın gelişmiş sürücü destek sisteminde ise aracın önüne ve arkasına bakan kameralar dışında radar sensörleri de kullanılmaktadır. 6 hava yastığı ile donatılan Honda HR-V Platformu Honda’nın çarpma reaksiyonunu daha eşit bir şekilde dağıtmak için birbirini tamamlayan yapısal eleman kullanıldığı,  gelişmiş uyumluluk mühendisliği görevini yapmaktadır.

Honda HR-V Sport Motor Seçeneği

HR-V spor versiyonunda tek motor uygulaması bulunmaktadır. Honda HR-V Sport motor seçeneği tarafında 1.5 litrelik İ- VTC benzinli turbo motor ile satışa sunulmaktadır. Bu motor 182 beygir güç ve 220 NM tork üretimi gerçekleşmektedir.

Editör: Wan Haber