Prestij Gazetesi'nden Adil Harmancı'nın haberine göre, "Van Benim Ben Van'ım" kampanyası çerçevesinde İstanbul'da Fenerbahçe Kulübü tarafından depremzede çocuklar için verilen yemekten 5 ev sözü çıktı. 

Şarkıcı Rojin'in bir süre önce Anadolu Konteynerkent'te yaşayan depremzedeler için başlattığı "Van Benim Ben Van'ım" kampanyası çerçevesinde yaşları 8-12 arasında değişen 27 depremzede çocuk Fenerbahçe Kulübü'nün davetlisi olarak geçtiğimiz hafta İstanbul'a gitti. 

YEMEKTE EV SÖZÜ
Çocuklar için verilen yemekte sanatçı Funda Arar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın iki kızı ile bir ressam, depremzedeler için üç ev sözü verdi. Çocuklarla bir araya gelen futbolcular da ev konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. 

İKİ EV DAHA
Yemeğe katılan iki duyarlı vatandaşın daha birkaç gün sonra ev sözü verdiği öğrenildi. Çocukların İstanbul seyahatine eşlik eden Yaka-Koop Başkanı Gülmay Gümüşhan, iki kişinin daha birer ev sözü verdiği bilgisini aldıklarını söyledi. 

Gümüşhan, yemekte toplam 5 ev sözü almış olduklarını ve bir tanesinin parasının da bankaya yatırıldığını kaydetti. 

7 EV OLDU
"Van Benim Ben Van'ım" kampanyası çerçevesinde Anadolu Konteynerkent'te kalan depremzede aileler için şimdiye kadar 7 adet ev sağlanmış oldu. 

Bir süre önce de 2 evin anahtarları kampanya düzenleyicisi Rojin, VAKAD, Yaka-Koop ve Mazlum-Der temsilcilerinin de katılımıyla depremzede iki aileye teslim edilmişti.

Editör: Wan Haber