Wanhaber’in öne çıkan özgün manşetlerini ve sürekli güncellenen son dakika haberlerini, Android telefonlardan ve iPhone’lardan kolaylıkla takip edebilmenizi sağlayan uygulamamızı yeniledik.

Google Play Store ve App Store’da Van’daki ilk ve tek mobil uygulama ünvanına sahip olan WanHaber, daha şık ve daha kullanışlı bir hale geldi.

Kentteki önemli ve son dakika gelişmelerini ‘Bildirim’ ile anında takipçilerine ileten WanHaber, okuyucularına reklamsız haber okuma ve izleme imkânı sunuyor.

WanHaber’in mobil uygulamaları; Web Tv (Video Galeri), Foto Galeri, Yazarlar, Namaz Vakitleri, Puan Durumu, Hava Durumu, En Çok Okunan Haberler, En Çok Yorumlanan Haberler gibi bir çok modül barındırıyor.

Daha fazla haber, daha fazla galeri ve daha fazla video içerikleri kullanıcılarına sunan uygulamamızda, haberlere yorum yapabilir, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Onlarca modülü barındıran içeriğimizle kullanıcı dostu bir uygulama ortaya çıkardığımıza inanıyoruz. 

Bölgede 'İLK VE TEK' olan mobil uygulamalarımızı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

İOS için: TIKLAYIN

Android için: TIKLAYIN

WanHaber'i sosyal medyadan da takip edebilirsiniz;

Twitter

Facebook

Instagram

Youtube

Ayrıca haber değeri olduğunu düşündüğünüz olayları, ihbar ve şikayetlerinizi 0552 372 65 65 numaralı Whatsapp İhbar Hattından veya [email protected] mail adresinden WanHaber'e ulaştırabilirsiniz.

WanHaber.com 'Optimusart Reklam Medya AŞ' kuruluşudur.

Editör: Wan Haber