WanHaber - ÖZEL

Van’da yaşayan herkesin elektrik aboneliği için başvurmak zorunda olduğu VEPSAŞ, şu sıralar vatandaşa gösterdiği ilgiyle(!) dikkat çekiyor. Abonelik işlemleri için VEPSAŞ’ın ana binasına giden vatandaşlar yoğun bir insan kalabalığıyla karşı karşıya kalıyor. Abonelik işlemleri için işlem sırası alanlar bekleme süresini görünce adeta şoka uğruyor. Abone işlemleri için veznede çalışan bir kişi yoğun kalabalığa karşı tek başına hizmet vermeye çalışıyor.

 

1-677.jpg

 

1358 DAKİKALIK BEKLEME SÜRESİ
VEPSAŞ’a abonelik işlemleri için başvuranları 1358 dakikalık bekleme süresi sürprizi kaşrılıyor. Tek çalışanın hizmet verdiği gişelerde bekleyen vatandaşlar, uygulamadaki aksaklığa büyük tepki gösteriyor. 

 

2-20200120112250.jpg

 

BUNLAR HEP ALTERNATİFSİZLİKTEN!
Van’daki tek elektrik dağıtım firması olan VEPSAŞ’ın bu rahat hizmet anlayışının, vatandaşları elektrik aboneliği için alternatif olmamasından dolayı zora sokuyor. Van’da yaşayan herkesin elektrik için tek başvuracağı kurum olarak bilinen VEPSAŞ’ın abonelik işlemlerinde bir kişiyle hizmet vermesi bekleyenlerin büyük ölçüde zaman kaybetmesine yol açıyor. Vatandaşlar çözüm için yetkililere çağrıda bulunuyor.

Editör: Wan Haber