WanHaber.com - Haber Merkezi

Gergin bir ortamda geçen seçimlerde 177 oy kullanıldı. Oyların 1 tanesi boş, 4 tanesi de geçersiz sayıldı.

Kalan 172 geçerli oyun 94’ünü VATBO Başkanı Selman Toprak ve Naif Süer’in listesi alırken, Sabri Yılmaz’ın listesi 78 oy aldı.

Seçim sonrası bir açıklama yapan VATBO Başkanı Selman Toprak “Gergin bir ortamda geçen seçimde maalesef istenmeyen bazı tatsız hadiseler yaşandı. Bu hadisleri ne kendimize, ne kurumumuza ne de rakiplerimize yakıştırıyoruz. Bu ayda böylesi bir durumun oluşması bizi üzdü, biraz buruk bir seçim sevinci yaşıyoruz. Şahsım ve arkadaşlarım adına bu mübarek ayda yaşanan bu durumdan dolayı herkesten özür diliyorum. 

Allah yine bize bir zafer daha nasip etti. İnşallah hayırlı ve güzel bir süreç başlar ve artık 1 senelik sıkıntılı sürecin geride kalmasıyla projelerimizi, icraatlerimizi konuştururuz zira artık önümüzde seçim süreci gibi bir engel ve bahane kalmadı.
Bundan sonra projelerimizi gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Sonuçların ilimize, borsamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını dliyorum” dedi.
Selman Toprak ve Naif Süer’in listesinde asil üyeliklerde Öz Süerler Hayvancılık Gıda San., Onay Gıda San. ve Tic. A.Ş, Emin Tuğba Yapı İnşaat, Şevginler Un ve İrmik, VASEM Tar. Hayvancılık yerlerini aldılar.

 

Editör: Wan Haber