Mamakspor galibiyetinin ardından sahasında Pendikspor'u mağlup ederek 53 puanla ikinci sıraya yükselen Vanspor'da yüzler gülüyor. Pendik galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, play-off’ta olacaklarını vurguladı.

Pendikspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Öncelikle Mamakspor ve Pendikspor maçlarında güzel bir mücadeleyle 2 galibyete imza atan teknik kadro ve futbolcularımızı kutluyor teşekkür ediyorum. Son 2 haftada aldığımız galibyetlerle yeniden grupta ikinci sıraya yerleştik. Şampiyonluk yarışından kopsak da, bir üst lige çıkma şansımız devam ediyor” dedi.

“BU SÜREÇTE İNİŞLİ ÇIKIŞLI DÖNEMLERDE YAŞAYABİLİRİZ”

Kalan maçlarını da kazanmak için mücadele edeceklerini vurgulayan Başkan Yenitürk, “Önümüzde kalan 9 haftalık maratonda da disiplin elden bırakmadan, rehavete kapılmadan, inşallah mücadelemize devam edip Play-Off'ta olacağız. Ama bu süreçte inişli çıkışlı dönemler de yaşayabiliriz. Çünkü maçlar gerçekten zorlu geçiyor. Bu hafta oynanan maçlara baktığımızda Play-Off mücadelesi veren takımlar haftayı puan kayıplarıyla kapattı. O açıdan zorlu geçen bu süreçte sabırlı olup, takımımıza inanarak desteğimizi sürdürelim. Bizler teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimizle başaracağımıza inandık. Tüm taraftarlarımız inansın." ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber