WanHaber - Haber Merkezi

İpekyolu Belediyesi, hizmetlerin daha kolay yürütülmesi ile vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla ilçedeki farklı noktalara zabıta merkezleri kuruyor.

ŞİKAYETLERE HIZLI YANIT VERİLECEK
Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İpekyolu Belediyesi, vatandaşların taleplerine, şikayetlerine daha hızlı yanıt verebilmek ve seyyar satıcılarla daha etkin mücadele etmek amacıyla, ilçenin 6 ayrı noktasına zabıta merkezleri kuruyor.

İŞTE O NOKTALAR
Özellikle insan ve araç yoğunluğunun olduğu Kazım Karabekir Caddesi Numune Sokak, Cumhuriyet Caddesi Sanat Sokağı, Ordu Caddesi Ulu Camii yanı ile Ahmed-i Hânı Parkı, Zübeyde Hanım Caddesi Zeki Güzel Hamamı yanı, Şehit Polis Ahmet Çam Parkı, ve Bostaniçi Fahrettin İnan Parkı’nda kurulacak zabıta merkezleri ile çevre denetimleri çok daha hızlı bir şekilde yapılabilecek. 

YOĞUNLUĞUN FAZLA OLDUĞU CADDELER
Belediye olarak amaçlarının vatandaşlara hızlı ve etkin bir şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan konu ile ilgili şöyle konuştu:  “Belediye hizmet binasında bulunan Zabıta Müdürlüğümüz dışında, ilçemizde insan yoğunluğunun fazla olduğu, daha işlek sokak ve caddelerde zabıta merkezleri kuruyoruz. Kurulacak olan bu merkezlerle zabıta personelimizin kaldırım işgali yapan esnaflarla ve seyyar satıcılarla daha etkin mücadele vermesini hedefliyoruz.”

Editör: Wan Haber